Consumer Reports: Tesla Model S şi Model Y au o fiabilitate scăzută

Da mai departe!

Automobilul Model X şi SUV-ul Model Y al Tesla nu mai sunt ”recomandate” de Consumer Reports din cauza declinului fiabilităţii acestora, a anunţat joi influenţa organizaţie nonprofit de protecţie a consumatorilor Consumer Reports, transmite CNBC.

Ratingul automobilelor electroce fabricate de Tesla a scăzut din cauza problemelor la suspensia pe aer, la computerul principal şi la ecranul tactil ale Model S şi a problemelor cu vopseaua în cazul Model Y, a explicat Jake Fisher, director pentru testare auto la Consumer Reports.

În 2015, Consumer Reports a acordat automobilului Model S cel mai ridicat rating. ”În prezent, observăm o serie de probleme la această maşină”, a spus Fisher.

De obicei, modelele mai vechi de automobile au o fiabiltate mai bună, întrucât producătorii au tendinţa să rezolve problemele pe măsură ce vehiculele îmbătrânesc, dar Tesla a continuat să actualizeze maşinile, inclusiv actualizări software de la distanţă, să facă schimbări mari la exterior. Acesta este un trend în industria auto, în frunte cu Tesla.

Automobilul Model 3 este în prezent singurul vehicul al Tesla recomandat de Consumer Reports.

Related posts