Citroën aduce și în România versiunea plug-in hybrid a modelului C5 Aircross SUV

Da mai departe!

Noul C 5 AIRCROSS SUV HYBRID poate fi comandat la toți concesionarii autorizați ai mărcii din România, începând cu sfârțitul lunii Octombrie 2020. Prețurile noului SUV pornesc de la 34.286 de euro, fara TVA (pentru versiunea Feel 1.6 HYBRID FWD 225 EAT8).

Citroën lansează ofensiva sa electrică, prin prezentarea emblemei mărcii în materie de tehnologie, C5 Aircross SUV HYBRID, „the Silent Urban Vehicle” de clasă ë-Confort. SUV C5 Aircross trece la o nouă etapă în ceea ce privește programul Citroën Advanced Comfort® prin gama de modele plug-in HYBRID.

Performanțe electrizante, grație asocierii între un motor pe benzină PureTech 180 CP, un motor electric de 80 kW și o cutie automată ë-EAT8, care oferă o putere cumulată de 225 CP și un cuplu de 320 Nm disponibil imediat cu zero emisii de CO2 în modul 100% electric (autonomie 50 km*) și o autonomie nelimitată pentru traseele lungi, datorită motorizării pe benzină. Modelul vine cu un ecosistem complet, intuitiv și user-friendly, inclusiv control automat al modurilor de condus, încărcare ușoară și un portal dedicat de servicii conectate.

C5 Aircross SUV HYBRID este unul dintre cel mai versatile modele din segmentul său, datorită modularității sale: 3 scaune spate individuale, culisante, înclinabile și un portbagaj cu unul dintre cele mai mari volume din clasa sa. Fabricat în Franța la Rennes – uzina La Janais, împreună cu versiunile termice, vândute deja în peste 80 000 de unități, Noul C5 Aircross SUV HYBRID este deja disponibil spre vânzare în Franța. Primele livrări vor avea loc în vara anului 2020.

Noul C5 Aircross SUV HYBRID propune o mobilitate extinsă, pentru o utilizare polivalentă, reprezentând vârful de gamă al mărcii Citroën. Modelul oferă plăcerea de a conduce 100% electric, fără griji, grație unei autonomii de 50 de kmi  (WLTP) pentru deplasările zilnice, facilitând accesul în zone urbane cu trafic restricționat, asociată cu libertatea rulării în modul termic, pentru traseele lungi.

  • CĂLĂTORII ÎN CLASA Ë-CONFORT

    • Noul C5 Aircross SUV HYBRID este un Silent Urban Vehicle capabil să ruleze în liniște și fără vibrații în deplasările zilnice. SUV-ul propune un confort exceptional la bord, grație geamurilor față laminate cu strat izolator, suspensiei cu amortizare hidraulică progresivă („Progressive Hydraulic Cushions®”) și scaunelor Advanced Comfort.

    • Experimentează confortul și fluiditatea condusului electric, datorită cuplului de 320 Nm disponibil imediat și cutiei automate electrificate ë-EAT8. Oferind o putere combinată de 225 CP (motor pe benzină de 180 CP, motor electric de 80 kW), Noul C5 Aircross SUV HYBRID promite performanțe dinamice pentru o plăcere intensă a condusului.

    • În versiunea plug-in HYBRID, C5 Aircross SUV este în continuare Best in Class în materie de modularitate, bateria de înaltă tensiune fiind amplasată inteligent sub scaunele spate. Modelul propune 3 scaune individuale de aceeași dimensiune, rabatabile, escamotabile și înclinabile și un volum al portbagajului ce variază între 460 și 600L, o dimensiune record pe segmentul C-SUV plug-in HYBRID.

    • Simplu și user-friendly, Noul C5 Aircross SUV HYBRID este un plug-in HYBRID conceput pentru a facilita călătoriile zilnice. Acesta oferă o încărcare rapidă simplificată și programabilă, interfețe intuitive și un ecosistem de servicii conectate, pentru și mai multă relaxare la bord.

Related posts