Care este concurența Dacia Duster și ce alternative ai la SUV-ul românesc

Da mai departe!

Dacia Duster este unul dintre cele mai populare SUV-uri din România, datorită raportului excelent preț-performanțe. Odată cu noua generație, a devenit și mai atractiv. Cu toate acestea, există și alte modele care merită luate în considerare atunci când alegi un SUV în această categorie de preț.

Citroen C4

Citroen C4 este un SUV crossover care oferă un design elegant și spațios, precum și o gamă largă de motorizări, inclusiv versiuni hibrid. Prețurile pornesc de la 19.000 de euro.

MG ZS

Odată intrată pe piața europeană, marca MG s-a dovedit extrem de competitivă în ceea ce privește prețurile. ZS este un SUV compact, cu un motor de 1,5 litri, dar și cu un preț accesibil.

Fiat Tipo Cross

Fiat Tipo Cross este un SUV compact care oferă un aspect robust și o gardă la sol ridicată. Prețurile pornesc de la 17.430 de euro.

Ford Puma

Ford Puma este un SUV crossover compact care oferă un design elegant și o gamă largă de motorizări, inclusiv versiuni hibride. Prețurile pornesc de la 19.800 de euro.

KIA Stonic

KIA Stonic este un SUV crossover compact care oferă un design dinamic și o gamă largă de echipamente. Prețurile pornesc de la 18.514 de euro.

KIA XCeed

KIA XCeed este un SUV crossover compact care oferă un design elegant și o gamă largă de motorizări, inclusiv versiuni plug-in hybrid. Prețurile pornesc de la 18.669 de euro.

Opel Crossland

Opel Crossland este un SUV crossover compact care oferă un design elegant și o gamă largă de echipamente. Prețurile pornesc de la 19.510 de euro.

Renault Captur

Renault Captur este un SUV crossover compact care oferă un design elegant și o gamă largă de motorizări, inclusiv versiuni hibrid. Prețurile pornesc de la 14.850 de euro.

Seat Arona

Seat Arona este un SUV crossover compact care oferă un design dinamic și o gamă largă de echipamente. Prețurile pornesc de la 18.527 de euro.

SsangYong Tivoli

SsangYong Tivoli este un SUV compact care oferă un design robust și o gamă largă de motorizări. Prețurile pornesc de la 16.120 de euro.

Suzuki Vitara

Suzuki Vitara este un SUV compact care oferă un design elegant și o gamă largă de echipamente. Prețurile pornesc de la 15.000 de euro.

VW T-Cross

VW T-Cross este un SUV crossover compact care oferă un design elegant și o gamă largă de echipamente. Prețurile pornesc de la 19.596 de euro.

Atunci când alegi un SUV în această categorie de preț, este important să iei în considerare următoarele factori:

  • Dimensiunea: SUV-urile din această categorie sunt de dimensiuni compacte, dar unele oferă mai mult spațiu decât altele.
  • Designul: SUV-urile sunt disponibile într-o varietate de stiluri, așa că alege-l pe cel care îți place cel mai mult.
  • Motorizările: SUV-urile din această categorie sunt disponibile cu o varietate de motoare, inclusiv benzină, diesel și hibrid.
  • Echipamentele: SUV-urile sunt disponibile cu o varietate de echipamente, așa că alege-l pe cel care

Related posts