BMW i Inside Future sau ce putem face într-un vehicul autonom

Da mai departe!

În cadrul ediţiei 2017 a Consumer Electronics Show (CES), care are loc la Las Vegas în perioada 5-8 ianuarie 2017, BMW va prezenta o gamă largă de produse şi servicii noi care vor sta la baza unei schimbări radicale a mobilităţii în viitorul foarte apropiat. Sculptura BMW i Inside Future de la CES 2017 se concentrează pe oportunităţile şi provocările prezentat de condusul complet autonom.

BMW HoloActive Touch este cel mai recent capitol al poveştii care a început cu BMW iDrive şi prezintă cea mai sofisticată abordare a BMW asupra viitorului tehnologiei de afişare şi control în automobil. Este un sistem complet funcţional care combină un sistem de afişare holografic, în interiorul automobilului, cu un sistem de feedback haptic pentru interacţiunea cu imaginea virtuală care foloseşte ultrasunete. Imaginea este generată printr-o tehnologie foarte asemănătoare cu sistemul Head-up Display, doar că acum proiecţia se face în interiorul automobilului.

BMW iDrive a fost o adevărată revoluţie în momentul lansării, impunând un nou standard în industria auto. Sistemul a fost în egală măsură un substitut, dar şi o completare pentru comutatoarele şi butoanele convenţionale din automobil.

Prin sistemul Air Touch, prezentat la CES 2016 în conceptul BMW i Vision Future Interaction, BMW a prezentat un afişaj panoramic care poate fi operat asemenea unui touchscreen – cu excepţia că nu există nici un contact real. Acum, acest sistem a fost dus mai departe prin BMW HoloActive Touch. BMW HoloActive Touch combină avantajele BMW Head-Up Display, ale controlului BMW prin gesturi şi ale funcţionalităţii touchscreen intuitive cu tehnologia revoluţionară pentru a crea un gen complet nou de interfaţă a utilizatorului pentru interiorul automobilul viitorului.

Related posts