Acțiunile Tesla cad la minimul ultimelor 10 luni. „Acum nu este momentul să aruncăm prosopul…”

Da mai departe!

Acțiunile Tesla și-au extins scăderea, la minimul ultimelor 10 luni, în condițiile în care un analist al Wells Fargo a redus ratingul acestora.

Tesla a înregistrat performanțe dezamăgitoare în UE și China în ultimele 12 luni, în timp ce afacerile din SUA au scăzut din al doilea trimestru, a remarcat Colin Langan de la Wells Fargo. Acesta și-a redus acum ratingul pentru acțiunile Tesla la „underweight” de la „equal weight”.

„Acum nu este momentul să aruncăm prosopul pe Tesla… avem un nivel ridicat de certitudine la nivelurile actuale, în ciuda norilor negri care se formează”, a scris Ives într-o notă adresată clienților.

Acțiunile Tesla scad cu 3,6%, în jurul celor mai scăzute niveluri înregistrate din mai 2023. Acțiunile au scăzut cu 28,6% de la începutul anului ștergând aproape 226 de miliarde de dolari din capitalizarea de piață a companiei.

Doar 18 din cei 50 de analiști chestionați de FactSet care acoperă Tesla sunt optimiști, 23 sunt neutri, iar numărul celor care au o poziție negativă a crescut la 9, după ce Colin Langan de la Wells Fargo tocmai și-a redus ratingul la echivalentul de vânzare, potrivit FactSet.

Related posts