Kia a fost desemnată „Producătorul anului” la premiile TopGear.com 2022

Da mai departe!

Kia a fost desemnată „Producătorul anului” la Premiile TopGear.com 2022, terminând anul la cel mai înait nivel. Acesta este al doilea an consecutiv în care Kia câștigă la premiile TopGear.com; anul trecut, noul model EV6 a câștigat categoria „Crossover-ul Anului ”.

În acest an, Kia a lansat mai multe modele care schimbă jocul în Europa – în special a cincea generație Sportage și noul Niro, în mod constant două dintre cele mai bine vândute modele Kia în toată Europa. Ambele modele au oferit o actualizare majoră față de predecesoarele lor în mai multe domenii, inclusiv design exterior și interior, progrese tehnologice și sustenabilitate.

Jack Rix, editor al revistei BBC Top Gear, a comentat: „Forma recentă a mărcii Kia este remarcabilă. În ciuda situației nefavorabile fără precedent în industria auto, traiectoria sa ascendentă nu arată nici un semn de încetinire. De fapt, devine din ce în ce mai curajoasă. Cel mai recent model Sportage este un crossover de familie superior în comparație cu cei mai apropiați concurenți ai săi, noul Niro arată izbitor și oferă versiuni hibride sau 100% electrice, iar Kia pare să aterizeze în picioare când vine vorba de tranziția la 100% electric. Modelul EV6 GT oferă o versiune de 585 CP cu un mod de condus ”drift” uluitor.”

Jason Jeong, președintele Kia Europe, a declarat: „Acesta a fost un an remarcabil pentru Kia în ceea ce privește noile produse, notorietatea mărcii și vânzările. Până în prezent, cota noastră de piață în Europa s-a menținut la 5.1% în ultimele două luni, iar acest succes se datorează incredibilei noastre game electrificată. Pe măsură ce ne extindem oferta electrificată pe tot parcursul anului 2023 și mai departe, sperăm să inspirăm mai mulți clienți să facă schimbarea și să sprijine un viitor sustenabil pentru toți.”

David Hilbert, director de marketing al Kia Europe, a acceptat premiul în numele Kia și a declarat: „2022 a fost un an de hotar în istoria Kia în care marca a devenit sinonimă cu electrificarea și a stabilit noul standard de aur pentru viitorul mobilității. Introducerea modelului EV6 GT a fost un moment definitoriu pentru noi, pe măsură ce ne-am extins leadership-ul în electrificare într-o arenă de înaltă performanță. Mulțumim TopGear.com pentru că ne-a desemnat „Producătorul anului” – este o recunoaștere binevenită a realizărilor mărcii de până acum și așteptăm cu nerăbdare un 2023 de succes.”

Strategia „Plan S” a companiei își subliniază obiectivele de sustenabilitate, inclusiv o gamă de 14 modele 100% electrice până în 2027. Următorul care va fi lansat va fi foarte așteptatul model Kia EV9, care va fi dezvăluit pieței europene în 2023.

Kia EV9 va reprezenta apogeul posibilităților pentru un SUV electric. Dezvoltat pe platforma E-GMP (Electric Global Modular Platform) a companiei, SUV-ul electric din clasa mare va inaugura o nouă eră a mobilității sofisticate, de înaltă tehnologie și sustenabilă pentru Kia.

Related posts