Volkswagen va prezenta noul Arteon la Geneva

Da mai departe!

Volkswagen își îmbunătățește gama de modele cu un grand-tourismo avangardist: noul Arteon. Modelul coupé, poziționat deasupra Passat-ului, va fi prezentat publicului pentru prima dată în cadrul Salonului Internațional Auto de la Geneva (9-19 martie).

Combinarea designului avangardist cu un înalt nivel de versatilitate a reprezentat obiectivul cheie al proiectanților și dezvoltatorilor Arteon. Aceasta a determinat o arhitectură a interiorului care este deosebit de spațioasă – cu spaţiu amplu pentru cap şi picioare pentru toate locurile –, lucru extraordinar pentru această formă a corpului. Elementele cheie ale carismaticului Arteon includ partea sa frontală complet nouă, în cadrul căreia farurile LED și luminile de drum pe timp de zi fuzionează cu barele transversale cromate ale grilei radiatorului și cu capota. Secțiunea remarcabilă a aripilor automobilului este o altă trăsătură definitorie a designului acestuia.

Alte caracteristici ale echipamentului care debutează la Arteon includ ultima generație de sisteme de asistență a conducătorului auto. Au fost adăugate caracteristici interesante care sunt, de regulă, rezervate automobilelor de lux. Această combinație unică transformă Arteon în unul dintre cele mai atractive produse din segmentul său.

Related posts