Viitorul Opel Insignia, în teste de stradă

Da mai departe!

Noul Opel Insignia Grand Sport se află în prezent în faza finală de dezvoltare. Deși noua generație a modelului vârf de lance al mărcii Opel își ascunde încă caracteristicile de privirile curioase printr-un camuflaj extins, noul sedan cu cinci uși este în teste.

Opel Insignia Grand Sport are o arhitectură complet nouă și un ampatament considerabil mai lung (peste 9 cm), dar datorită consolelor față și spate mai scurte, este doar cu 5,5 cm mai lung decât predecesorul său. În același timp este cu aproape 1 cm mai lat și are o gardă la sol cu 3 cm mai coborâtă. Aceste proporții modificate îi conferă noii generații a vârfului de lance Opel un aspect mai atletic și mai uimitor ca niciodată. Însă Insignia Grand Sport nu doar arată mai atletic, ci dă și dovadă de un nivel ridicat de dinamism. Inginerii Opel s-au axat în principal pe sporirea eficienței spațiului și reducerea greutății: utilizând materiale ușoare, aceștia au reușit să reducă greutatea noului model cu 175 kg. Datorită designului optimizat, spațiul interior este mai generos și, bineînțeles, în dotarea autovehiculului sunt incluse numeroase tehnologii de top.

Cu noul Insignia Grand Sport, compania deschide un nou capitol în istoria modelelor sale vârf de gamă. În 2008, modelul anterior a deschis o nouă eră Opel în materie de dezvoltare și design. Cu Insignia Grand Sport, Opel caută un alt potențial model de succes.

 

Premiera mondială oficială a modelului Opel Insignia Grand Sport va avea loc în luna martie 2017 la Salonul Auto de la Geneva.

Related posts