Vezi cum arată viitoarea Dacia Duster

Da mai departe!

Germanii de la Auto Bild TV au publicat un filmuleţ cu noul Duster pe care îl pregătesc cei de la Dacia. Noua versiune a modelului Duster se va construi pe platforma modulară CMF a Alianţei. Dacia va trece în acel moment la o nouă etapă în viața mărcii, adoptând și mai mult metoda de lucru din cadrul Alianței Renault Nissan.

Specialiştii de la Auto Bild TV au publicat un filmuleţ cu noul Duster pe care îl pregătesc cei de la Dacia. Noua versiune a modelului Duster se va construi pe platforma modulară CMF a Alianţei. Astfel, Dacia va renunţa după 13 ani la platforma care a stat la baza lui Logan, Sandero şi Duster.
Schimbare va avea loc şi în ceea ce priveşte dimensiunile, 18 cm vor fi adăugaţi lungimii totale, ajungându-se la 4,50 metri, iar noua variantă va oferi şapte locuri la fel ca fostul Logan MCV. În privinţa motorizării nu vor exista schimbări.
În ceea ce priveşte motorizările, vor fi oferite în continuare unităţile 1.5 dCi şi noul 1.2 TCE în combinaţie cu transmisie faţă sau integrală. Noul Duster se va asemăna tot mai mult cu SUV-urile din gama Nissan, iar în spate se pare că va avea niște blocuri optice care se aseamnănă cu cele ale actualului Jeep Renegade.

Related posts