Versiuni Black Badge pentru Rolls Royce

Da mai departe!

Marca britanică Rolls Royce s-a gândit să se îndrepte și spre clientela mai tânără și cu dare de mână, informează ILONLINE.RO. Astfel Ghost și Wraith au primit versiunea de top Black Badge.

Pe noile modele, sigla Spirit of Ecstasy este acum de culoarea negru lucios, iar sigla dublu R este finisată cu nuanțele argintiu și negru. Părțile cromate, capota, dar și țevile de eșapament au primit margini negre.
Jantele sunt acum din carbon compozit și sunt exclusiv create pentru acest tip de echipare. Acestea au 44 de straturi de fibră de carbon. Capota este acum din aluminiu, iar producătorul spune că la construcția mașinilor de lux a folosit și titanium din industria aeronautică. Motorul V12 de 6,6 litri a primit 40 CP în plus și 60 Nm. Acum Ghost Black Badge are o putere totală de 603 CP și un cuplu de 840Nm. transmisia este una automată cu 8 trepte.
Puterea lui Wraith a rămas aceeași, la 623 CP. Modificările au dus la un plus de cuplu maxim de 70 Nm. Ambele modele au primit noul sistem denumit ‘Intuitive Throttle Response’.

Related posts