Updateul aplicației KIA – UVO Connect aduce o interfață de utilizare mai bună și funcționalități actualizate

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kia a dezvăluit o interfață nouă, elegantă, pentru aplicația sa UVO Connect – sistemul telematic care transformă condusul într-o experiență mai ușoară și mai intuitivă. Actualizarea include o grafică îmbunătățită, meniuri revizuite și funcționalități suplimentare, făcilitând și mai mult clienților să rămână conectați la mașina lor și să-i controleze setările.

Aplicația UVO Connect permite utilizatorilor să acceseze de la distanță informații despre automobil, cum ar fi date și statistici privind călătoria, locația automobilului și starea imobilizării acestuia. Proprietarii automobilelor electrice pot folosi aplicația pentru a seta climatizarea, pentru a vizualiza starea de încărcare a automobilului, pentru a planifica programele de încărcare inteligente și pentru a verifica raza de deplasare pe baza nivelului de încărcare disponibil. Clienții pot utiliza, de asemenea, sistemul UVO Connect din mașină pentru a preseta rutele de navigație prin satelit, pentru a modifica setările automobilului, cum ar fi preferințele radio și Bluetooth și pentru a verifica informațiile despre trafic, disponibilitatea locațiilor de parcare și prețurile pentru stațiile de alimentare cu combustibil, precum și punctele de încărcare EV.

Aplicația UVO Connect actualizată dispune de pictograme noi cu grafică îmbunătățită pentru a oferi un aspect mai curat și un caracter mai personalizat. O imagine a modelului proprietarului este acum afișată alături de simboluri actualizate concepute pentru a oferi o utilizare mai intuitivă. Un nou meniu de start personalizabil oferă comenzi rapide la funcțiile utilizate frecvent pentru o navigare mai ușoară în aplicație, în timp ce utilizatorii pot verifica, de asemenea, starea conexiunii automobilului și pot vizualiza mai ușor programările din calendar și informațiile despre starea vremii. Un meniu de setări revizuit îmbunătățește și mai mult securitatea și experiența de utilizare, folosind feedback haptic și dispunând de o identificare biometrică îmbunătățită.

De asemenea, clienții pot accesa funcțiile ‘last mile navigation’ și ‘valet parking mode’* atunci când acestea sunt activate, direct din ecranul de start al aplicației. Funcția ‘last mile navigation’ îi ajută pe clienți să navigheze către destinația finală prin intermediul aplicației atunci când mașina este parcată, în timp ce funcția ‘Valet Parking Mode’ le permite clienților să-și monitorizeze automobilul de la distanță atunci când este condus de altcineva, oferind un plus de liniște sufletească. De asemenea, clienții pot utiliza aplicația UVO Connect actualizată pentru a naviga de la locația curentă la locația mașinii lor parcate folosind îndrumarea oferită prin realitate augmentată (AR).

Jason Jeong, președinte al Kia Europe și Kia Connect, a comentat: „Aplicația noastră UVO Connect revizuită oferă o conexiune perfectă între proprietar, automobil și mediul înconjurător și este o dovadă suplimentară a prezenței în continuă creștere a mărcii Kia în lumea serviciilor inovatoare de mobilitate.”

Aplicația actualizată UVO Connect este disponibilă acum și poate fi descărcată prin intermediul aplicațiilor Google Play și Apple App.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Related posts