Un nou jucător apare pe piața autovehiculelor electrice. Produsul: Skywell ET5 un SUV electric chinezesc, vândut în România la suprapreț

Da mai departe!

Visual Fan anunță deschiderea unei noi linii de business, distribuția de mașini electrice. Primul model lansat astăzi, este Skywell ET5 are un preț de comercializare în România ce pornește de la 39.980 euro (prețul include TVA și este disponibil prin Programul Rabla) sau în leasing de la 499 euro/lună. Skywell Auto a prezentat acest ET5 în Shenzhen China acum un an și îl oferea cu un preț de lansare de 150.000-200.000 yuani (adică între 21.450 și 28.600 dolari americani, în funcție de versiune). 

Noua companie, Visual EV, distribuie pentru început modelul SUV Skywell ET5, cu o autonomie declarată de de 400 km mixt (WLTP), un spațiu interior extrem de generos și bine compartimentat, sistemul automat de asistență la conducere – L2.5, dar și numeroase opțiuni și elemente inovatoare incluse în varianta de bază ce aduc siguranță, dar și un plus de confort, menite să transforme condusul și simpla deplasare cu mașina într-o călătorie în viitor.

Modelul Skywell ET5 este comercializat în acest moment prin intermediul primului dealer al companiei Visual Fan, Brady Auto Center din București. Skywell ET5 este disponibilă în România în 2 variante Premium și Luxury, iar clienții au la dispoziție opțiuni de personalizare a culorii caroseriei (Midnight Blue, Metallic Grey, Pearl White) și a designului interior (Fusion Design – Black Leather Seat, Grey interior sau Royal Design – Brown Leather Seat, Brown interior).

Prețul de comercializare pornește de la 39.980 euro (prețul include TVA și este disponibil prin Programul Rabla) sau în leasing de la 499 euro/lună. Modelul se comercializează pe diverse piețe sub nume atât de diferite încât totul devine confuz: Skyworth ET5, Skywell ET5, Tianmei ET5, iar în SUA este numit Imperium ET5.
Acest brand a început producția de mașini în 2019 și are în China un acționariat divers.

Related posts