Tesla Model 3 – comenzi de 10 miliarde dolari în doar 36 de ore

Da mai departe!

Tesla Motors a primit în primele 36 de ore de la prezentarea noului model 3, aproximativ 253.000 de comenzi, care la un preţ mediu de 42.000 de dolari, ar însemna mai mult de 10 miliarde de dolari, scrie agenţia de presă Thomson Reuters.

Livrările pentru acest tip de automobile sunt aşteptate peste cel puţin 18 luni. La numai câteva ore după ce Tesla Model 3 a fost prezentată, proiecţiile de vânzări pe tot anul deja au fost depăşite. Pentru a-şi putea cumpăra o maşină, doritorii trebuiau să depună 1.000 de euro în conturile Tesla.
”Suntem uimiţi de cererea pentru Model 3. Nu aveam nicio idee că vor fi atât de multe comenzi”, a spus analistul auto James Albertine.
Livrările pentru acest tip de automobile sunt aşteptate peste cel puţin 18 luni.
La numai câteva ore după ce Tesla Model 3 a fost prezentată, proiecţiile de vânzări pe tot anul deja au fost depăşite. Pentru a-şi putea cumpăra o maşină, doritorii trebuiau să depună 1.000 de euro în conturile Tesla. ”Suntem uimiţi de cererea pentru Model 3. Nu aveam nicio idee că vor fi atât de multe comenzi”, a spus analistul auto James Albertine.
Tesla Model 3 are o autonomie de minim 350 de kilometri, însă Musk a promis că va încerca să o îmbunătăţească până când vor începe livrările.

Related posts