Sistem nou de divertisment Bentley pentru pasagerii Flying Spur și Bentayga

Da mai departe!

Bentley introduce un nou sistem de divertisment pentru pasagerii din spate atât pentru Flying Spur, cât și pentru Bentayga. Bentley Rear Entertainment oferă cea mai recentă tehnologie conectată, combinând un sistem extrem de flexibil cu echiparea Naim for Bentley deja disponibilă pe ambele modele.

Un concept ingenios BYOD permite clienților să transmită fără efort conținut de pe propriul smartphone, computer sau tabletă direct pe sistemul Bentley Rear Entertainment cu efort minim – și fără a fi nevoie să se conecteze prin cablu.

Experiența de divertisment captivantă încorporează două ecrane de înaltă definiție de 10,1” atașate pe spatele scaunelor din față. Tabletele sunt detașabile și au o rezoluție de până la 1920 x 1080 pixeli, oferind imagini perfecte.

Sunetul din sistemul Bentley Rear Entertainment poate fi transmis prin Bluetooth fie la căștile furnizate împreună cu mașina, fie la căștile personale ale clienților. Alternativ, sunetul poate fi transmis direct către sistemul audio Naim existent în Flying Spur sau Bentayga, care în Flying Spur are o putere de 2200 W. Actualizările de software Over-The-Air (OTA) asigură compatibilitatea cu cele mai noi progrese tehnologice.

Ivo Muth, director electrică/electronică, la Bentley Motors, comentează:

„Noul sistem Bentley Rear Entertainment îmbină ușurința utilizării cu designul și funcționalitatea rafinate. Permite accesul pasagerilor din spate la o lume a divertismentului în continuă expansiune printr-un sistem extrem de imersiv – unul care reprezintă cea mai recentă tehnologie auto. Sistemul oferă servicii de divertisment digital, cum ar fi conținut media și streaming de la aproape toți furnizorii de servicii din întreaga lume și vă transformă mașina în propriul cinematograf exclusivist în mișcare.

„Noul concept BYOD funcționează perfect cu dispozitivul propriu al unui pasager, oferind avantajele unui ecran de 10,1” de înaltă rezoluție și o calitate incredibilă a sunetului. Bentley Rear Entertainment este un alt exemplu în care Bentley îi ajută pe clienți să își creeze propriile călătorii extraordinare.”

Tehnologie integrată pentru muncă sau relaxare

Bentley și-a folosit expertiza în lux și inovație pentru a crea noul sistem de divertisment pentru scaunele din spate. Locurile din spate ale modelelor Bentayga și Flying Spur sunt deja spații ideale de lucru sau relaxare în mișcare – acum îmbunătățite și mai mult cu sunet și imagine de ultimă generație.

Pasagerii din spate pot utiliza conținut de pe dispozitivul lor mobil folosind o varietate de metode. Conținutul poate fi proiectat fără probleme de pe ambele aplicații media iOS și Android, pe oricare dintre ecranele Bentley Rear Entertainment.

Cu condiția ca atât dispozitivul, cât și Bentley Rear Entertainment să fie configurate pentru aceeași rețea Wi-Fi, pasagerii pot interacționa cu aplicația aleasă, de exemplu Amazon Prime, Disney+, Youku sau Apple TV, iar conținutul poate fi vizualizat pe ecranele tactile ale sistemului Bentley.

Redarea conținutului de pe dispozitivul clientului este acum posibilă și cu ecranele Bentley Rear Entertainment. Funcția mirroring redă o copie exactă a ecranului unui dispozitiv mobil, inclusiv ferestre pop-up, notificări și rotația ecranului pe ecranul de 10,1”.

Netflix, popularul serviciu de streaming de divertisment care oferă mii de programe de film și televiziune, este preinstalat cu Bentley Rear Entertainment. Prin urmare, poate fi urmărit fără a fi nevoie de streaming de pe dispozitivul unui client.

Ambele ecrane tactile sunt echipate cu port HDMI, care permite utilizarea dispozitivelor media, cum ar fi Amazon Firestick sau o consolă de jocuri. Cel mai recent port USB de tip C oferă un punct de încărcare convenabil pentru dispozitivele mobile ale clienților, precum și backup pentru actualizări de software. De asemenea, o mufă pentru căști este disponibilă ca alternativă la conectivitatea Bluetooth.

Ambele ecrane Bentley Rear Entertainment sunt conectate la spatele scaunelor pasagerului din față utilizând un suport pentru braț personalizat, care conectează, de asemenea, alimentarea la sistem. Ecranele și brațele pot fi îndepărtate, dacă se dorește.

Partea din spate a ecranului găzduiește un microfon discret, care monitorizează sunetul provenit de la sistemul audio Naim al Flying Spur sau Bentayga și asigură sincronizarea acestuia permanentă cu media redată pe sistemul Bentley Rear Entertainment.

Related posts