Sava își extinde gama de anvelope de iarnă SUV cu noua Eskimo SUV 2

Da mai departe!

Sava a anunțat lansarea noii anvelope Eskimo SUV 2, cel mai recent produs din gama de anvelope de iarnă SUV. Sava Eskimo SUV 2 este o anvelope de iarnă de înaltă performanță, care oferă un control excelent pe zăpadă și gheață. Lansarea noii anvelope Sava vine ca răspuns la creșterea popularității SUV-urilor. Segmentul de anvelope pentru vehicule utilitare sportive a crescut, de la o cotă de 8% pentru segmentul SUV în 2012 la 10% în 2016.
Anvelopa Eskimo SUV 2 este concepută special pentru a oferi o manevrabilitate excepțională pe zăpadă și o frânare optimizată pentru SUV-uri, oferind confort pentru iernile aspre din Europa. Cu cinci dimensiuni disponibile, anvelopa garantează o acoperire ridicată a pieței cu complexitate redusă. Marca europeană de calitate vine la un preț prietenos cu portofelul consumatorului.
Designul de tip Athletic Rib oferă capacitatea îmbunătățită a direcției. Simultan, forma optimizată a nervurii centrale reduce zgomotul pe suprafețele de drum uscat, fără a compromite tracțiunea în condiții de iarnă.
Conturul anvelopei cu mai multe raze generează o amprentă lungă și lată, obținându-se o distribuție uniformă a presiunii între anvelopă și șosea. Acest lucru asigură un control mai bun și oferă o pată de contact mare pe drumurile acoperite cu gheață.

Blocurile solide ale modelului Sava Eskimo SUV 2 sunt optimizate pentru SUV-uri și permit o manevrare și o frânare excepționale pe zăpadă. Aceste blocuri asigură margini mai puternice, ceea ce sporește transmiterea forței pe drumurile acoperite cu zăpadă.
Șanțurile circumferențiale sunt poziționate optim pentru a absorbi și dispersa repede apa de pe suprafața de rulare, asigurând aderență excelentă pe drumurile umede.

Anvelopa Eskimo SUV 2 este disponibilă în 5 dimensiuni:
Diponibile din mai 2017 Echipări populare (dar nu numai)
235/65R17 108 H XL Toyota RAV4, Suzuki Grand Vitara, Fiat Freemont, Subaru Outback, Nissan X-trail
255/55R18 109 H XL VW Touareg
235/60R18 107 H XL LR Discovery, VW Touareg
235/55R17 103 H XL VW Tiguan, Audi Q3
225/65R17 106 H XL Fiat Freemont, Audi Q5, Toyota RAV4

Related posts