Salonul auto de la Geneva se va relua în 2022

Da mai departe!

Următoarea ediţie a Salonului auto de la Geneva se va desfăşura în luna februarie 2022, după doi ani de absenţă, au anunţat vineri organizatorii acestui eveniment într-un comunicat trimis redacției Autoreport.news.

Geneva International Motor Show (GIMS), care a fost anulat în 2020 şi în 2021 nu a avut loc, a deschis joi procedurile de înscriere pentru ediţia din 2022, care se va desfăşura în perioada 19-27 februarie.

„Cea de a 91-a ediţie a salonului se anunţă promiţătoare şi inedită, cu condiţia, desigur, ca situaţia pandemică să fie una favorabilă”, au subliniat organizatorii GIMS într-un comunicat de presă.

După Salonul auto de la Shanghai, care a deschis seria evenimentelor auto în luna aprilie a acestui an, următorul salon internaţional ar urma să aibă loc în septembrie la München.

Acest gen de eveniment încearcă în prezent să se reinventeze, în condiţiile în care în mare parte din evenimentele de lansări auto au fost înlocuite de prezentări online şi de conferinţe de presă de tip videoconferință ale constructorilor.

Reamintim că ediția 2021 a Salonului Auto de la Geneva s-a anulat în ultimul moment, Europa confruntându-se în acea perioadă cu primul val al pandemiei de Covid19.

Related posts