ROLLS-ROYCE MOTOR CARS MÜNCHEN primește premiul Global Dealer of the Year

Da mai departe!

Rolls-Royce Motor Cars a anunțat la sfârșitul lunii martie rezultatele decernării premiilor anuale “Global Dealer Awards” care celebrează performanțele excepționale ale reprezentanțelor mărcii, obținute în anul 2018. Cel mai râvnit premiu , “Global Dealer of the Year” a mers la Munchen, la dealerul Rolls-Royce, Schmidt Premium Cars, premiat si anul trecut  pentru performanțele remarcabile obținute la nivel regional.

Premiul Global Dealer of the Year reprezintă recunoașterea serviciilor excepționale oferite clienților mărcii de către Rolls-Royce Motor Cars München și a rezultatelor prin care dealerul a stabilit noi standarde la nivel mondial. Premiul a fost înmânat d-lui. Michael Schmidt, proprietar al dealerului Rolls-Royce din München, care a acceptat distincția în numele întregii echipe conduse de către Georg Pfeffer, General Manager și Daniel Linke, Brand Manager Rolls-Royce Motor Cars Munchen. Premiile au fost decernate în cadrul conferinței anuale globale a dealerilor Rolls-Royce, în Shanghai. La nivel mondial, acest lucru subliniază meritele deosebite demonstrate de Rolls-Royce Motor Cars Munchen în contextul unei piețe globale a bunurilor de lux extrem de exigentă.

În premieră, Rolls-Royce Motor Cars a acordat același premiu și reprezentanței din Shanghai.

În total, 10 premii au fost acordate dealerilor Rolls-Royce din întreaga lume, pentru cele mai bune performanțe obținute la nivel global și regional sau pentru performanțe remarcabile în categorii specifice. Decernarea premiilor ține cont de standardele de calitate fără compromis caracteristice mărcii.

Premiul Global Dealer of the Year 2018, reprezintă pentru Rolls-Royce Motor Cars Munchen, mai presus de toate, succesul absolut în ceea ce privește serviciile oferite clienților, performanța în vânzări, inclusiv pentru automobilele din programul Pre-Owned Provenance și rezultatele deosebite în ceea ce privește livrarea unor automobile unicat, prin programul Rolls-Royce Bespoke. De asemenea, profilul clienților, de o calitate exceptională și creșterea obținută în zona serviciilor post-vânzare s-au dovedit a fi factori importanți în procesul de evaluare.

„Obținerea celui mai important premiu acordat de către Rolls-Royce Motor Cars unui dealer ne umple de mândrie și motivație deopotrivă.”, a declarat Michael Schmidt, proprietar al Rolls-Royce Motor Cars München.

„Recunoașterea pozitivă a muncii noastre evidențiază competența întregii echipe și calitatea deciziilor noastre. Suntem bine poziționați pentru viitor iar realizările obținute cu ajutorul programelor Provenance și Bespoke subliniază relația specială pe care o avem cu clienții noștri. Proiecte precum Rolls-Royce Studio, în regiunea Motorworld din Stuttgart,  demonstrează prezența noastră extinsă în Germania, dincolo de München.”

După mai multe premii regionale obținute în ultimii ani, performanța Rolls-Royce Motor Cars München a impresionat acum la nivel global. Astfel, premiul primit ,,Global Dealer of the Year 2018”  se alătură  unei galerii impresionante de premii primite din partea producătorului britanic: „Sales Dealer of the Year 2017”, „Sales Dealer of the Year 2016,” „Bespoke Dealer of the Year 2016,” „Regional Ownership Services Dealer  2016 & 2018.”

 

Rolls-Royce Studio în regiunea Motorworld Stuttgart

Rolls-Royce Motor Cars München a deschis un studio dedicat mărcii în regiunea Motorworld Stuttgart, încă din luna mai a anului trecut. Modele precum Phantom, Dawn, Wraith sau noul SUV de lux, Cullinan sun prezentate și puse la dispoziția clienților în Böblingen, pentru o experiență completă. Expoziția oferă posibilitatea entuziaștilor auto și tuturor vizitatorilor de la Motorworld să se aproprie de brandul de lux și de multiplele sale fațete impresionante. Întreaga familie Rolls-Royce își așteaptă vizitatorii, împreună cu a opta generație Rolls-Royce Phantom, probabil cel mai faimos model al mărcii de lux, din lume.

 

 

Rolls-Royce Motor Cars Munchen: două locații, 10 angajaţi

Din anul 2011, Schmidt Premium Cars GmbH a fost distribuitorul oficial al mărcii de lux britanice, Rolls-Royce Motor Cars, la München. Business-ul a fost construit având la bază experiența antreprenorială acumulată în piața vehiculelor premium, de-a lungul mai multor ani, de către Michael Schmidt, proprietar al Schmidt Premium Cars. De atunci, dealerul și echipa au continuat să evolueze cu investiții semnificative pentru oferirea unor servicii de calitate excepțională pentru clienții exigenți ai mărcii. Echipamente și o infrastructură specială, o echipă dedicată și motivată, experți și specialiști în diverse tehnologii au creat rețeta unei povești de succes.

În prezent, trei locații din Nymphenburger Strasse din München, Baierbrunn și Rolls-Royce Studio din Böblingen –  Stuttgart, cu 10 angajați susțin povestea de succes a Rolls-Royce Motor Cars München.

În România, marca este reprezentată de Rolls-Royce Motor Cars Bucharest, singurul service autorizat din regiune, situat în incinta dealerului Automobile Bavaria.

Popularitatea în creștere a brandului, clientela din ce în ce mai tânără și un portofoliu tot mai mare de modele au făcut posibilă dezvoltarea mărcii în Munchen în ultimii ani.

Related posts