Review – anvelope de vară Nokian Wetproof

Da mai departe!

A venit vara și este timpul pentru un nou test cu anvelope Nokian. De această dată, am montat pe un VW Golf anvelope Nokian Wetproof.


Nokian Wetproof este o anvelopă din gama premium, de vară, pentru turisme, această gamă înlocuind gama Nokian Line. Cei de la Nokian laudă această gamă ca având perfomanțe deosebite în cazul ploilor torențiale, acolo unde acvaplanarea pune probleme șoferilor. Cu o zonă destinată manevrabilității pe suprafețe acoperite cu peliculă de apă, această anvelopă este ideală pentru șoferii care conduc vara, indiferent de ce condiții apar.
Am montat aceste anvelope pe un VW Golf diesel și am mers deja cu ele timp de o lună. Am descoperit că gama este foarte silențioasă.
Anvelopa Nokian Wetproof, un nou membru al celei mai avansate tehnologii de anvelope de vara Nokian Tyres, reprezintă o opțiune sigură și abilă pentru automobilele care se deplasează pe drumurile din Europa Centrală. Caracteristicile cele mai importante ale acestei anvelopei sunt abilitatea excelență de frânare pe carosabile ude și rezistena puternică la acvaplanare, ceea ce face că condusul să  e ușor și confortabil chiar și în zilele ploioase. Asigură prin acestea o cursa sigură și fără probleme chiar și în zilele ploioase.
Alegeți anvelopa de vară potrivită de la Nokian chiar aici:
https://www.nokiantyres.com/tyres/passenger-car/summer-tires/

Related posts