Renault Trucks a prezentat noua generație Master Red EDITION

Da mai departe!

Renault Trucks a anunțat lansarea unei noi generații de vehicule comerciale Renault Trucks Master Red EDITION în 2024. Această ofertă conectată și personalizată include o gamă variată de stiluri de caroserie, subliniind angajamentul Renault Trucks de a oferi soluții adaptate nevoilor profesioniștilor.

Renault Trucks dezvăluie cea mai recentă versiune a modelului său Renault Trucks Master Red EDITION: un vehicul comercial versatil, conectat și optimizat pentru utilizarea urbană. În versiunea sa electrică, se remarcă prin funcționarea silențioasă, fără emisii de CO2 în timpul utilizării și posibilitatea de acces nelimitat în toate zonele urbane, păstrând în același timp calitatea vieții rezidenților locali.

Un vehicul complet nou, aerodinamic și eficient Datorită designului său complet nou aerodinamic, modelul Renault Trucks E-Tech Master Red EDITION beneficiază de o reducere semnificativă a consumului de energie, de până la 21% în comparație cu generația anterioară.

Versiunile electrice, cu o baterie de 40 kWh sau 87 kWh, oferă o autonomie conform standardului WLTP de peste 410 km.

Versiunile cu motor cu ardere internă, echipate cu o platformă de motor nouă și mai eficientă, oferă emisii de CO2 mult mai reduse, având în același timp puteri cuprinse între 105 și 170 CP și o nouă cutie de viteze automată cu 9 trepte pentru un plăcere sporită în conducere.

O ofertă personalizată, adaptată fiecărei activități Renault Trucks Master Red EDITION se distinge prin adaptabilitatea sa și numeroasele opțiuni de personalizare. La ieșirea din fabrică, vehiculul este disponibil în configurații de basculantă, cutie uscată sau furgon, cu echipamente specifice pentru operatorii de livrare. Rețeaua Renault Trucks poate oferi, de asemenea, o gamă largă de alte accesorii pentru a satisface cerințele fiecărui sector.

Renault Trucks Master Red EDITION este disponibil în cinci stiluri de caroserie: șasiu cabină (L2, L3), cabină platformă (L2, L3), furgon (L2H2, L3H2), furgon cabină înaltă (L2H2, L3H2) și transport persoane.

Renault Trucks Master Red EDITION este pre-echipat cu caracteristici mecanice și electrice care facilitează operațiunile de caroserie.

Renault Trucks a proiectat, de asemenea, patru pachete opționale pentru a personaliza în continuare vehiculul:

 • „Delivery” pentru simplificarea operațiunilor de livrare,
 • „Parking Assist” pentru a facilita manevrarea în centrele orașelor,
 • „Storage” pentru a optimiza spațiul de încărcare,
 • „Driver Assist” pentru a maximiza siguranța șoferilor și a utilizatorilor de drum.

Caracteristici avansate de confort și siguranță Renault Trucks Master Red EDITION și Renault Trucks Master E-Tech Red EDITION dispun de echipamente exclusive standard pentru îmbunătățirea confortului în conducere, inclusiv un panou de bord orientat spre șofer, un ecran secundar de 10,1 inch, un încărcător cu inducție și compatibilitate wireless cu Apple CarPlay și Android Auto, acces la serviciile Google, control automat al climatizării și spațiu generos de depozitare. Renault Trucks Master E-Tech Red EDITION dispune, de asemenea, de un grup digital ca standard.

În plus, noi sisteme avansate de asistență a șoferului (ADAS) îmbunătățesc siguranța și confortul în conducere. Noua versiune Renault Trucks Master Red EDITION dispune de control de croazieră adaptiv și limitator de viteză, senzori de parcare (spate, față și lateral) cu cameră de marșarier, asistență la menținerea benzii, avertisment pentru unghiul mort și recunoaștere a semnelor de circulație.

Datorită razei de virare reduse, Renault Trucks Master Red EDITION oferă o agilitate optimă, facilitând manevrarea în spațiile strânse ale centrelor urbane.

Renault Trucks Master Red EDITION include elemente distinctive de design care sunt emblematice pentru brand. În primul rând, se remarcă prin grila radiatorului decorată cu o bordură roșie. Dispune de embleme Red EDITION pe laterale și emblemă pătrată caracteristică în partea din spate. Centurile de siguranță roșii și husele exclusive pentru scaune și covorașe personalizează cabina.

O gamă completă de servicii pentru o productivitate optimă Atât în versiunile sale Diesel, cât și în cele electrice, Renault Trucks Master Red EDITION este complet conectat, deschizând calea pentru dezvoltarea de noi servicii dedicate. Un plan de întreținere personalizat și dinamic permite programarea serviciilor și combinarea operațiunilor de mentenanță, asigurând astfel o funcționare optimă. Șoferii primesc, de asemenea, alerte cu privire la starea vehiculului lor, prin intermediul unei aplicații dedicate.

Renault Trucks Master E-Tech Red EDITION beneficiază de o gamă cuprinzătoare de servicii special concepute pentru vehiculele electrice:

 • Audit, instalare și mentenanță a facilităților de încărcare,
 • Programare și monitorizare a încărcării vehiculului, etc.

Pentru controlul total al costurilor, Renault Trucks Financial Services oferă mai multe planuri de finanțare și soluții de asigurare personalizate.

Rețeaua Renault Trucks, cu expertiza sa în vehicule grele, beneficiază și vehiculele comerciale Clienții de vehicule comerciale beneficiază de experiența Renault Trucks în domeniul vehiculelor grele și densitatea rețelei sale de distribuție și service (1.400 de dealeri în Europa). Operațiunile de reparații și mentenanță la vehiculele comerciale – atât cele cu motor Diesel, cât și cele electrice – sunt efectuate de experți, tehnicieni instruiți. Pentru a satisface nevoile clienților de afaceri, Renault Trucks oferă programări rapide și ore de deschidere prelungite (inclusiv diminețile de sâmbătă).

Specificatii tehnice ale modelului Renault Trucks E-Tech Master RED Edition

 • Greutatea totală a vehiculului: până la 4 t
 • Capacitate de încărcare: până la 1.600 kg (șasiu cabină de 3,5 t fără caroserie)
 • Capacitatea de palet: până la 5 palete europene
 • Motor electric: Putere maximă: 105 kW / Cuplu maxim: 300 N.m
 • Baterii: până la 87 kWh
 • Autonomie: până la 400 km cu o viteză maximă de 90 km/h
 • Timp de încărcare: de la 15% la 80% în 40 de minute (130 kWh)
 • Capacitate de remorcare: până la 2,5 t

Related posts