Prima apariție Kia la Goodwood Festival of Speed

Da mai departe!

Sărbătorind prima apariție Kia la “Festival of Speed presented by Mastercard”, marca va prezenta noua sa mașină electrică – foarte așteptată – Kia EV6, precum și senzaționalul model unic „Stinger GT420”.

Considerată cea mai mare și cea mai însemnată sărbătoare a culturii auto din lume, evenimentul de vară de patru zile se va desfășura de joi 8 iulie până duminică 11 iulie și va prezenta o selecție entuziasmantă a celor mai rare, mai noi și mai exotice automobile create vreodată.

Făcându-și debutul public în Marea Britanie, modelul Kia EV6 este pregătit să facă impresie la evenimentul „Electric Avenue – The Road to 2030” prezentat de Sky Zero, o nouă expoziție care nu trebuie ratată, concepută pentru a prezenta amploarea fenomenului automobilelor electrice și cele mai importante modele disponibile acum și în viitorul apropiat. Expoziția va avea loc într-o nouă structură uimitoare, situată în centrul Festivalului vitezei, între ‘Future Lab presented by bp’ și „First Glance Paddock”, cufundând vizitatorii în imagini colorate și o ambianță sonoră futuristă.

EV6 este primul model Kia care se bazează pe tehnologia revoluționară E-GMP (Electric-Global Modular Platform) și este alimentat exclusiv cu energie electrică. Dispunând în dotarea standard de un acumulator de 77.4 kWh și de o încărcare cu 800 V, EV6 promite o autonomie de până la 510 Km și timp de încărcare de numai 18 minute pentru o încărcare de 10-80% *. Inginerii Kia care finalizează dezvoltarea versiunii EV6 GT vizează obținerea unui sprint de 3.5 secunde de la 0 la 100 Km/h.

La eveniment, alături de EV6 va fi incredibilul model ‘Stinger GT420’, care va fi expus în renumita expoziție „First Glance Paddock”. Acest automobil unic, dezvoltat intern, are o putere de 422 CP și un cuplu de 560 Nm oferit de motorul său twin-turbo V6 pe benzină de 3.3 litri. Pe pistă are o agilitate impresionantă, datorită reglării și componentelor personalizate ale suspensiei, reducerii substanțiale a greutății și frânelor Brembo îmbunătățite.

Confirmat ca un eveniment-pilot, biletele pentru Festivalul vitezei din acest an sunt deja epuizate pentru vineri, sâmbătă și duminică, cu câteva bilete rămase încă disponibile pentru joi. Momente din desfășurarea evenimentului vor fi prezentate pe ITV. Căutați hashtagul special #FoS pe social media.

Related posts