Porsche Taycan Cross Turismo, în curând pe străzile din România

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Porsche a lansat oficial Taycan Cross Turismo în România, în cadrul primului festival de muzică de după startul pandemiei, organizat în aer liber. Evenimentul exclusivist a inclus prezentarea modelului și a specificațiilor acestuia. Prețul pentru România al noului model crossover de la Taycan pornește de la 82.826 EUR + TVA.

”Este primul eveniment de lansare pe care îl organizăm după un an și jumătate, iar întâmplarea face ca ultimul eveniment de amploare înainte de pandemie să fi fost chiar lansarea modelului Taycan în România, în ianuarie 2020”, spune Adrian Pascu, Director Executiv pentru marca Porsche în cadrul Porsche Inter Auto România. ”A fost un moment memorabil pentru noi și sper și pentru invitați, care ne-a dat un strop de speranță pentru revenirea la normalitate, chiar dacă am fost într-un cadru restrâns pentru a respecta toate normele de siguranță. Ne-a arătat cât de electrizante pot fi reîntâlnirile față în față și câtă energie bună aduce cu sine un festival în aer liber, după această lungă perioadă de izolare.”
Pe parcursul a 5 ore, 5 trupe românești de rock alternativ au încântat publicul prezent la eveniment: Rockabella, Moon Museum, Eyedrops, OCS și Byron.

Porsche Taycan Cross Turismo extinde portofoliul de produse al primei game de mașini sport complet electrice Porsche, fiind considerat cel mai versatil model electric, cu capacități off-road de invidiat pe noul șasiu de înaltă tehnologie, cu tracțiune integrală și suspensie pneumatică adaptivă. Crossover-ul Taycan are un motor electric inovator, pe arhitectură de 800 de volți și este disponibil în patru variante:
● Taycan 4 Cross Turismo cu 280 kW (380 CP), overboost de putere pentru Launch Control 350 kW (476 CP), accelerație 0-100 km/h în 5,1 secunde, viteză maximă 220 km/h, autonomie (WLTP) 389-456 km
● Taycan 4S Cross Turismo cu 360 kW (490 CP), overboost de putere pentru Launch Control 420 kW (571 CP), accelerație 0-100 km/h în 4,1 secunde, viteză maximă 240 km/h , autonomie (WLTP) 388-452 km
● Taycan Turbo Cross Turismo cu 460 kW (625 CP), overboost de putere pentru Launch Control 500 kW (680 CP), accelerație 0-100 km/h în 3,3 secunde, viteză maximă 250 km/h, autonomie (WLTP) 395-452 km
● Taycan Turbo S Cross Turismo cu 460 kW (625 CP), overboost de putere pentru Launch Control 560 kW (761 CP), accelerație 0-100 km/h în 2,9 secunde, viteză maximă 250 km/h, autonomie (WLTP) 388 – 419 km.
”Înainte de lansarea oficială, am dus noul Taycan Cross Turismo în RoadShow-ul nostru deja consacrat prin țară, pentru a-l prezenta live clienților noștri din mai multe orașe”, mai spune Adrian Pascu. ”Cota disponibilă până în prezent pentru România s-a epuizat deja, astfel că vom vedea în curând Taycan Cross Turismo pe străzile din țară, însă mai avem solicitări pentru acest model și încercăm să le onorăm pe toate cât de curând posibil.”

Taycan Cross Turismo este un model dedicat persoanelor active, pasionate de natură și interesate de sustenabilitate și dezvoltare durabilă. ”Este un model ce poate fi trecut oricând pe bucket list-ul tău – acea listă de dorințe pe care îți dorești să o bifezi în viață – dar și mai mult de atât: este mașina pe care vrei să o conduci în drumul tău către experiențe memorabile, oriunde ai vrea sa mergi”, conchide Directorul Executiv al mărcii Porsche.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Related posts