Peugeot încearcă să atragă clienți către modelele electrice oferind 8 ani garanție

Da mai departe!

Programul de garanție extinsă pe care Peugeot îl oferea clienților modelului E-3008 a fost extins la toată gama de mașini electrice în standard. Astfel, toate electricele Peugeot vin cu 8 ani de garanție.

Peugeot încearcă să atragă clienți către modelele electrice prin lansarea pachetului ALLURE CARE pe toate modelele electrice ale mărcii. Cu acest pachet, Peugeot devinde primul constructor auto din Europa care oferă opt ani de garanție pentru vehiculele electrice din gamă.

Programul a fost lansat, pentru început, pe piețele din Germania, Spania, Italia, Belgia, Olanda, Portugalia, Polonia, Austria și Luxemburg.

Primul model care a beneficiat de garanție extinsă de opt ani a fost E-3008, iar acum este oferit și pentru E-208, E-2008, E-308, E-308 SW și E-3008. De asemenea, odată cu lansarea noului E-5008 acesta va beneficia de noua garanție, iar după lansarea noului E-408, acesta va beneficia și el de programul PEUGEOT ALLURE CARE.

PEUGEOT ALLURE CARE acoperă motorul electric, încărcătorul, transmisia și principalele componente electrice și mecanice pe o perioadă de până la 8 ani sau 160.000 de kilometri. PEUGEOT Allure Care completează garanția PEUGEOT, aplicată bateriei de înaltă tensiune pe o durată de 8 ani/160.000 km pentru a oferi o acoperire completă a vehiculului.

Acoperirea PEUGEOT ALLURE CARE se activează automat după efectuarea fiecărei verificări periodice (2 ani sau 25.000 de kilometri) în cadrul rețelei PEUGEOT.

Phil York, Director de Marketing și Comunicare la PEUGEOT, recunoaște că măsura este una care intenționează să facă mai atractive mașinile electrice, într-un moment în care cererea a scăzut foarte mult: „Credem că PEUGEOT Allure Care va accelera adoptarea celei mai recente generații de vehicule 100% electrice, oferind clienților liniștea de care au nevoie pentru a trece la electricitate. Această acoperire excepțională este o dovadă a încrederii pe care o avem în calitatea și fiabilitatea produselor noastre.”

Related posts