Pegas Suprem: caracteristicile MTB și Fat Bike se întâlnesc

Da mai departe!

Atelierele Pegas au lansat la sfârșitul săptămânii trecute cel mai nou produs din portofoliu, Pegas Suprem, o bicicletă care este pregătită atât pentru munte, cât și pentru zăpadă sau nisip. Roțile gigant proiectate de specialiștii Pegas asigură tracțiunea optimă în orice tip de curbură, iar cadrul de mountain bike cu suspensie față își croiește singur propriul drum.

Una dintre “inovațiile” aduse de Pegas pentru Suprem este suspensia față pentru mai mult confort, deși traditional bicicletele fat au furcă fixă. De asemenea, și cadrul are îmbunătățiri față de Pegas Cutezător, cel Suprem fiind de aluminiu, tot pentru extra confort.
“Noul model de la Pegas vine în completarea gamei de biciclete fatbike. Cel mai bine vândut model Pegas este Cutezatorul și era și normal să-i facem un ‘frate’ suprem. Supremul este bicicleta pentru toate tipurile de teren, asfalt, teren accidentat și zăpadă, un adevărat crossover. Toate liniile acestui model inspiră forță și masivitate, iar culorile sunt pe măsură. Verde Mineral și Roșu Gemă sunt două culori care intregrează bicicleta atât în peisajul urban cât și în cel montan”, explică Ciprian Frunzeanu, designer de produs Atelierele Pegas, co-creatorul Pegas Suprem.

Greutatea bicicletei este de 17,2 kg, iar Pegas Suprem este disponibilă în două culori – roșu mat și verde smarald și o singură dimensiune de cadru 17”. Anvelopele sunt multifuncționale, fiind potrivite atât pentru vară, cât și pentru iarnă. Prețul pentru Pegas Suprem este de
2999 lei, însă pentru lansare se aplică un discount atât în magazinul virtual www.bicicletapegas.ro, cât și în cele două magazine ale brandului, Pegas Promenada Mall și Pegas Vasile Lascăr.
Anul acesta, Pegas îşi propune o creştere de peste 300% a vânzărilor de biciclete urmând ca peste doi ani să ajungă la masa critică de biciclete necesară pentru a lansa o fabrica de producţie integral în România.
Recent, compania a lansat franciza Pegas pentru cei interesati să se dezvolte în zona antreprenorială şi linia de cămăşi cu brandul de tradiţie Braiconf, pentru a întâmpina nevoile bicicliştilor urbani.
După patru ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii ’70-’80, Atelierele Pegas au adus publicului 15 noi modele special create pentru toată familia. Până în prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colecţii Pegas au ajuns la clienţi din ţară şi din Europa.
În octombrie 2015 proiectul Pegas a intrat în parteneriat cu Network One Distribution, parteneriat prin care îşi va accelera dezvoltarea la nivel naţional şi internaţional. În urmatorii trei ani, Atelierele Pegas ţintesc o creştere de zece ori a volumului de biciclete, până la 25.000 de bucăţi anual şi o cifră de afaceri de 5 milioane de euro.

Related posts