O nouă ediție specială: Porsche Cayenne Platinum Edition

Da mai departe!

Porsche lansează o nouă ediție Platinum pentru o selecție dintre modelele Cayenne. Această ediție specială a SUV-ului se caracterizează prin elemente de design coordonat, exclusiviste, într-un finisaj cu vopsea satinată Platinum, precum și prin echipamente standard suplimentare. Rezultatul este un aspect stilat și un preț atractiv. Sunt disponibile edițiile Platinum ale modelelor Cayenne, Cayenne E-Hybrid și Cayenne S, precum și variantele Coupé respective.

Aspectul rafinat și exclusivist al ediției Cayenne Platinum este caracterizat de numeroase detalii specifice modelului în finisare Platinum satinat. Încrustațiile din lamele prizelor de aer din față, inscripția Porsche integrată în banda de lumini cu LED-uri din spate, denumirea modelului și jantele standard de 21 de inci RS Spyder Design, care sunt rezervate exclusiv ediției Platinum, sunt toate vopsite în această culoare. Țevile de eșapament sport și ornamentele geamurilor laterale în negru subliniază și mai mult aspectul sportiv și elegant al seriei speciale. Culorile solide asortate în alb și negru sunt disponibile în finisaje cu vopsea metalizată Jet Black, Carrara White, Mahogany, Moonlight Blue și culoarea specială Crayon.

În interiorul cu design elegant, centurile de siguranță Crayon și pragurile din aluminiu periat cu sigla „Platinum Edition” adaugă o notă specială, la fel ca pachetul interior din aluminiu texturat și ornamentele argintii.

Ediția Cayenne Platinum vine, standard, cu echipare extinsă. Aceasta include faruri cu LED, inclusiv Porsche Dynamic Light System (PDLS), sistemul panoramic de plafon, geamuri care asigură confidențialitatea, sistem de sunet surround Bose ®, iluminare ambientală, scaune sport din piele cu reglaje pe opt direcții, emblemă Porsche pe tetiere față și spate și ceas analogic pe tabloul de bord. Porsche Exclusive Manufaktur oferă, de asemenea, o gamă largă de opțiuni rafinate pentru interior și exterior – de la modificări selective la modificări ample.

Ediția Platinum a Cayenne este disponibilă pentru comandă acum, iar livrările încep în mai 2022. Prețurile cu TVA încep de la 92.453,48 euro pentru Cayenne de 250 kW (340 CP), 106.172,99 euro pentru Cayenne E-Hybrid cu putere de 340 kW (462 CP) și 109.364,57 euro pentru Cayenne S de 324 kW (440 CP).

Related posts