Noul BMW X4 este în drum spre Salonul Auto de la Geneva

Da mai departe!

Noul BMW X4 îşi demonstrează punctele forte înaintea prezentării oficiale de la cea de-a 88-a ediţie a Salonului Internaţional Auto de la Geneva. Pentru acesta, noul BMW X4 efectuează o călătorie de la München, via Davos, până la locul premierei mondiale din Geneva. Deputul pe pieţele din întreaga lume va fi la jumătatea acestui an.

Pasul Flüela spre Davos: vârful dinamicii
Toate opririle ce se află de-a lungul drumului spre premieră sunt concepute să accentueze punctele de atracţie ale noului BMW X4. În primă fază, traseul trece prin Pasul Flüela. În timp ce abordează drumurile sinuoase din trecătoarea aflată la o altitudine de 2.383 de metri în Alpii Elveţieni, noul BMW X4 se poate aştepta la o întâlnire cu zăpezi de peste un metru.

În aceste condiţii meteorologice extreme, a doua generaţie a modelului BMW de succes îşi poate utiliza la maximum calităţile sale dinamice. Tracţiunea integrală BMW xDrive, care este disponibilă standard la toate modelele, face ca BMW X4 să fie deosebit de versatil şi sportiv. Cea mai recentă ediţie a sistemului este caracterizată de masa redusă şi eficienţa internă optimizată. În plus, controlul electronic precis al tracţiunii integrale inteligente asigură o distribuţie foarte sportivă a puterii, în stilul caracteristic mărcii. Acele de păr foarte strânse, acoperite cu zăpadă, din Pasul Flüela reprezintă decorul ideal pentru tracţiunea integrală xDrive, cu accent pe puntea spate. În aceste condiţii, virajele dinamice transformă condusul unui X4 într-o experienţă intensă.

În combinaţie cu centrul de greutate coborât şi mai mult în comparaţie cu predecesorul, dar şi cu o masă totală mai mică cu aproximativ 50 de kilograme, motoarele puternice ale automobilului asigură manevrabilitate mai bună şi plăcere a condusului captivantă.

Lacul Geneva: premieră pentru atletul expresiv şi puternic
Ultima oprire pe traseul premierei este Lacul Geneva. Ţărmul celui mai mare lac interior din Europa, având masivul Mont Blanc pe fundal, reprezintă decorul perfect pentru evidenţierea designul fascinant la noului BMW X4. La noul model, exteriorul deja sportiv are un aspect mai atletic şi mai matur. Acest lucru se datorează creşterii cu aproximativ opt centimetri a lungimii automobilului, ecartamentului vizibil mai lat, umerilor clar definiţi într-un stil atletic şi curbei mai delicate a liniei acoperişului. Toate acestea transformă noul BMW X4 într-o atracţie reală în faţa acestei panorame uluitoare. Câteva zile mai târziu, la 8 martie, BMW X4 va fi prezentat în ziua de deschidere a Salonului Internaţional Auto de la Geneva.

Noul BMW X4 vine să înlocuiască un model de mare succes pentru marcă încă de la prezentarea sa în 2013. Aproximativ 200.000 de unităţi ale acestui Sports Activity Coupé au fost vândute în mai puţin de cinci ani.

Related posts