Mazda România a înregistrat cele mai bune rezultate din istoria mărcii pe piața locală în luna mai 2021

Da mai departe!

Mazda a comercializat 567 de unități în România în luna mai 2021 depășindu-și recordul lunar anterior, stabilit în octombrie 2019. Comparativ cu luna mai a anului precedent s-a înregistrat o creștere cu 326%.

Totodată, în primele cinci luni din an, compania a realizat o evoluție cu 68% a volumului de modele vândute în România. Cel mai vândut model pe piața locală a fost în continuare Mazda CX-30. SUV-ul compact a obținut 275 de comenzi în luna mai, reprezentând aproape jumătate din totalul modelelor comercializate de Mazda în România.

În ceea ce privește Mazda MX-30, primul model electric Mazda, 15 unități au fost vândute în luna recent încheiată. Modelul beneficiază de reducerile specifice programului Rabla Plus și, adițional, de un wallbox cadou oferit la achiziție.

„Am finalizat o lună cu vânzări record la Mazda România, nu mai puțin de 567 de modele fiind livrate. Mazda CX-30 este noul lider detașat al gamei noastre atât în mai, cât și în primele cinci luni din 2021. SUV-ul a surclasat în mod clar și detașat Mazda CX-5 și Mazda3, celelalte modele care completează top trei”, a declarat Cristian Rigu, Country Manager Mazda România.

Avantajele Mazda valabile în 2021 includ garanţie 5 ani în limita a 150.000 de km și finanțare avantajoasă prin UniCredit Leasing.

Related posts