Mazda a lansat noul SUV compact crossover CX-30

Da mai departe!

Mazda a prezentat astăzi, în premieră mondială, cel de-al doilea model de generație nouă, SUV-ul compact crossover Mazda CX-30. Un nou model de bază, CX-30 va fi disponibil pe toate piețele globale, iar vânzările vor începe în Europa în această vară.

CX-30 este un nou crossover compact care combină proporțiile îndrăznețe ale unui SUV cu un stil elegant care încorporează limbajul de design Kodo. Echipa de dezvoltare a sperat să creeze o mașină care să le îmbogățească viața clienților, ajutându-i pe aceștia și pe cei dragi să facă descoperiri noi și interesante în viața lor de zi cu zi.

Dotările ergonomice și cabina care se adaptează confortabil la patru adulți garantează că clienții se pot bucura cu ușurință de călătorii spre orice destinație, cu familia și prietenii. În plus, CX-30 a fost conceput pentru a fi ușor de condus. Înălțimea crescută față de o mașină de pasageri asigură o vizibilitate excelentă și face ca intrarea și ieșirea să fie foarte facile, în timp ce dimensiunea caroseriei asigură o manevrabilitate crescută pe orice drum și în orice loc de parcare.

Atributele de performanță de bază, cum ar fi accelerarea, virarea și frânarea, au fost îmbunătățite semnificativ. Mazda’s Skyactiv-Vehicle Architecture le permite oamenilor să profite la maximum de simțul lor natural de echilibru, iar cele mai recente motoare Skyactiv, inclusiv Skyactiv-X, permit controlul eficient al vitezei vehiculului în orice situație.

Related posts