Kia Slovacia și Universitatea din Žilina semnează un memorandum de înțelegere

Da mai departe!

Președintele și CEO-ul Kia Slovacia, Geon Won Shin și rectorul Universității din Žilina, prof. ing. Jan Celko au semnat un memorandum de înțelegere prin care au decis să oficializeze un acord reciproc avantajos privind activitățile de educație, știință, cooperare și cercetare.

„Odată cu semnarea Memorandumului, începem oficial cooperarea, care va aduce multe beneficii ambelor părți”, spune Geon Won Shin, președinte și CEO Kia Slovacia. „Acesta se adresează în primul rând proiectelor, granturilor și soluțiilor din domeniile educației, științei și cercetării. Consider că sprijinul reciproc și cooperarea experților ambelor părți în domeniile inginerie, Industrie 4.0, management, ergonomie și alte probleme legate de industria auto vor aduce în curând primele rezultate.”

„Sunt încântat că extindem posibilitățile de cooperare reciprocă, care, datorită cercetătorilor și studenților noștri, pot aduce și rezultate concrete pentru nevoile practicii și pot permite dezvoltarea educației în conformitate cu cerințele actuale ale pieței”, spune Ján Čelko, Rector UNIZA.

Președintele Kia Europe, Jason Jeong, a participat și el la ceremonia de semnare, deoarece Kia Europe supraveghează toate operațiunile din regiune și se angajează pe deplin să atragă cele mai bune talente de pe continent pentru toate domeniile de afaceri.

„Kia recunoaște că, pentru a fi furnizorul numărul unu în mobilitate, trebuie să câștige cursa pentru abilitățile și talentul din rândul persoanelor care au aceleași idei – în acest caz, tinerii – care vor determina nu numai viitorul Kia, ci și viitorul în care vom trăi”, spune Jason Jeong.

De asemenea, pe lângă consultările reciproce între experții ambelor părți, memorandumul are scopul de a facilita cercetarea, dezvoltarea și alte activități creative ale studenților în pregătirea tezelor de licență, masterat și doctorat. Kia Slovacia se angajează, de asemenea, să ofere stagii gratuite, experiență de muncă sau chiar burse plătite pentru studenții de la Universitatea din Žilina.

Related posts