Kia și Vodafone Business își extind parteneriatul, oferind noi servicii infotainment clienților din Europa

Da mai departe!

Kia și Vodafone Business au anunțat astăzi o extindere pe mai mulți ani a parteneriatului lor strategic existent pentru a oferi clienților servicii avansate de streaming și infotainment conectate în mașină în peste 40 de țări din Europa.

Conform parteneriatului extins, semnat de Hyundai Motor Group (HMG), Vodafone Business va aduce serviciul său „Global Internet of Things (IoT) Connectivity for Connected Car Service” pentru milioane de modele Kia, Hyundai și Genesis vândute în Europa. Anul trecut, HMG a înregistrat cele mai mari vânzări anuale din Europa până în prezent, cu aproape 1,1 milioane de unități vândute, iar anunțul de astăzi subliniază hotărârea Grupului de a se poziționa ca lider în soluții inovatoare de mobilitate.

„Experiența de condus așa cum o știm se va schimba în continuare și dorim să fim în fruntea acestei schimbări. Vodafone este un partener de încredere pentru Hyundai Motor Group și a jucat un rol esențial în conectarea șoferilor automobilelor noastre cu informații relevante și în timp real în timpul condusului”, a declarat Haeyoung Kwon, Vice President, Infotainment Development Center al Hyundai Motor Group. „Datorită parteneriatului nostru continuu, vom putea aduce la realitate viziunea noastră privind lumea auto a viitorului. Așteptăm cu nerăbdare să vedem acest parteneriat evoluând astfel încât să putem realiza adevărata mobilitate a Hyundai Motor Group.”

Erik Brenneis, Director, IoT, Vodafone Business, a adăugat: „Conectivitatea în mașină devine universală. În calitate de lider în serviciile IoT, Vodafone Business poate oferi soluții unice și inovatoare care stimulează adoptarea tehnologiei. Vodafone și HMG au modelat viitorul mobilității auto din 2018, iar extinderea parteneriatului nostru înseamnă că putem îmbunătăți experiența a milioane de clienți din întreaga Europă.”

Cu conectivitate IoT de la Vodafone Business, clienții Kia din Europa vor beneficia de acces rapid și sigur la funcții precum streaming audio/video și hotspot-uri Wi-Fi.

Bazându-se pe puterea și dimensiunea geografică a principalei platforme globale IoT a Vodafone Business, care acceptă deja 160 de milioane de conexiuni, HMG va oferi șoferilor o experiență mai consistentă și un nivel mai mare de mobilitate transfrontalieră.

Related posts