Kia s-a clasat pe primul loc în industria auto din SUA conform studiului „J.D. Power U.S. Initial Quality”

Da mai departe!

Kia s-a clasat pe primul loc în industria auto* în 2020, conform studiului ‘J.D. Power U.S. Initial Quality Study (IQS)’, cu un număr de numai 136 de probleme raportate la 100 de automobile. Astfel, pentru al șaselea an consecutiv, Kia este marca auto de masă numărul 1 în lume. „O cursă excepțională”, spune Dave Sargent, Vice President, Automotive Quality, J.D. Power.

Succesul continuu al Kia în studiul IQS s-a datorat celor două modele – Forte și Soul – incluse în primele 10 automobile din industrie. De asemenea, Kia a avut cele mai bune performanțe în segmentele din care fac parte modelele Forte (segmentul Compact Car), Sedona (segmentul Minivan), Sorento (segmentul Upper Midsize SUV) și Soul (segmentul Small SUV).**

„Revenirea la numărul unu în industrie și situarea în topul studiului J.D. Power’s U.S. Initial Quality printre toate mărcile de masă pentru al șaselea an consecutiv este o onoare enormă și un apel pentru a continua să ne străduim să fim cei mai buni”, a spus Sean Yoon, președinte și CEO al Kia Motors North America & Kia Motors America. „Cu patru câștigători în segmentele din care au făcut parte – și patru modele suplimentare clasate între primele trei în segmentele lor – filozofia de brand Kia „Give It Everything” continuă să dea roade pe piața auto extrem de competitivă.”

Raportul anual a analizat răspunsurile oferite de 87.282 respondenți despre 189 automobile de serie din 26 segmente auto. Automobilele au fost evaluate din punctul de vedere al experienței de condus, performanței motorului și transmisiei și o gamă largă de probleme de calitate raportate de deținătorii auto.

Related posts