Kia primește două premii pentru expoziția diviziei sale PBV de la CES 2024

Da mai departe!

Kia și-a încheiat cu succes participarea la Consumer Electronics Show (CES) 2024 din Las Vegas (9-12 ianuarie), unde marca și-a prezentat strategia viitoare „Platform Beyond Vehicle” (PBV). Două premii importante pentru marca coreeană: Kia PBV Concept câștigă premiul „Digital Trends Top Tech” la CES 2024 și Publicația online „The Verge” numește Kia Concept PV5 „Cea mai bună mașină” la CES 2024.

Kia a primit două premii prestigioase la CES pentru cele cinci modele concept PBV și planul său în mai multe faze de a revoluționa industria mobilității, ajutând în același timp la dezvoltarea ambițiilor Hyundai Motor Group în ceea ce privește strategia „software-defined everything” (SDx), inclusiv în domeniile robotică, mobilitate aeriană avansată (AAM – Advanced Air Mobility), și conducerea autonomă.

Publicația Digital Trends a salutat viziunea Kia pentru mobilitatea viitoare prin decernarea unui premiu „Top Tech of CES 2024”, care recunoaște cele mai bune și mai inovatoare apariții de la expoziție. „Kia este una dintre cele mai influente companii în ceea ce privește tranziția către automobilele electrice. De asemenea, Concept PBV arată că este gata să facă un nou pas către o viziune futuristă a ceea ce pot fi automobilele”, a comentat Digital Trends. „Structuri modulare și ușor de construit, afișaje informaționale externe și încorporarea de caracteristici de accesibilitate sunt toate caracteristici care fac Conceptul PBV atât de interesant.”

Publicația online „The Verge” a numit Kia Concept PV5 „Cea mai bună mașină” la CES 2024. Alături de Concept PV1 și Concept PV7, Kia a prezentat mai multe variante diferite, inclusiv versiunile Basic, Van, High Roof și Chassis Cab. Datorită tehnologiei „Easy Swap” dezvoltată de Kia, o gamă de module de caroserie pot fi schimbate rapid și simplu pe șasiul cabină al Concept PV5 pentru a utiliza mai departe automobilul conform nevoilor clienților. The Verge a lăudat conceptul PV5 pentru capacitatea sa de a oferi companiilor posibilitatea să-și imprime propriile identități pe caroseria mașinii, salutând strategia PBV Kia ca un potențial pilon în schimbarea viziunii industriei auto.

Prezența Kia la CES 2024 a marcat o întoarcere la expoziția Consumer Electronics Show, după o absență de cinci ani. Prezența mărcii a făcut parte din cea mai mare participare înregistrată vreodată de Hyundai Motor Group CES, unde HMG a prezentat o viziune cuprinzătoare de viitor, care cuprinde întreaga activitate a grupului.

Spectacolul din acest an a atins o audiență globală și mai mare, cu o creștere cu 12% a atenției mass-media asupra anului 2023, cu aproximativ 150 de țări și 4.300 de companii participante și o prezență record de peste 130.000 de vizitatori. Inteligența artificială (AI), alături de tehnologia sustenabilă, a fost tema centrală la CES, Kia și Hyundai conducând discuții la nivel înalt pe aceste subiecte.

Mărcile auto, inclusiv Kia, au primit o atenție substanțială pe parcursul expoziției CES, evidențiind evenimentul ca o platformă cheie pentru tehnologia mobilității. Acest reflector a subliniat atractivitatea media globală a strategiei diviziei PBV Kia, modelelor concept PBV, Kia Concept EV3 și EV4, precum și modelele de producție EV6 GT și EV9.

Related posts