Kia EV6 GT nominalizată de către revista TIME printre cele mai bune invenții ale anului 2023

Da mai departe!

Kia EV6 GT a fost recunoscută printre cele mai bune invenții din 2023 de către revista TIME, în categoria „Transport”. Lista care a fost întocmită anual de peste două decenii, conține 200 de inovații extraordinare, inclusiv produse și idei noi, pe care editorii TIME le-au identificat drept „capabile de a ne schimba viața”.

„EV6 GT a sfidat așteptările combinând filozofia de design „Opposites United” dezvoltată de Kia și concentrarea pe mobilitatea sustenabilă cu puterea și performanța unui „supercar”, a declarat Steven Center, COO & EVP, Kia America. „Pe baza impulsului oferit de Kia America, fiind singura companie auto din S.U.A. numită în lista „TIME100” a celor mai influente companii din 2023, suntem onorați de această ultimă recunoaștere pentru cel mai puternic automobil de producție devoltat vreodată de Kia.”

Pentru alcătuirea listei, nominalizările sunt colectate de la editorii și corespondenții TIME din întreaga lume și printr-un proces de aplicare online, acordând o atenție deosebită domeniilor în creștere, cum ar fi AI, energia verde și sustenabilitatea. Editorii evaluează apoi fiecare candidat conform unei serii de factori cheie, inclusiv originalitatea, eficacitatea, ambiția și impactul.

„Rezultatul este o listă de 200 de invenții revoluționare (și 50 de invenții cu mențiune specială) – inclusiv cel mai puternic supercomputer din lume, un loc de divertisment revoluționar și o nouă formă – care schimbă modul în care trăim, lucrăm, ne jucăm și gândim despre ce este posibil”, au spus editorii TIME.

La începutul acestui an, modelul Kia EV6 GT a câștigat râvnitul premiu „World Performance Car 2023”. Cu 576 CP, un timp de accelerare de 3,4 secunde 0-100 KMH și o viteză maximă de 260 KMH, autonomia extinsă a modelului EV6 GT 100% electric, interiorul spațios și designul sofisticat, a învins concurența acerbă a mașinilor sport tradiționale pe benzină.

Related posts