KIA Ceed este Mașina Anului 2019 în România

Da mai departe!

Noul model Kia Ceed a câștigat titlul „Mașina Anului 2019 în România”. Kia Ceed câștigă astfel disputa celor șapte modele finaliste cu un total de 221 puncte din 225 posibile. Și prima generație Kia cee’d a câștigat acest trofeu în anul 2008. Podiumul final de anul acesta a fost completat de Opel Combo care a acumulat 130 puncte, respectiv Hyundai Kona cu 129 puncte.

Cele șapte modele finaliste au fost selectate în prealabil de juriul competiției din peste 30 de modele nou lansate anul acesta, eligibile conform criteriilor competiției. Cele șapte finaliste au fost: Ford Focus, Hyundai Kona, Kia Ceed, Mercedes A-Class, Mitsubishi Eclipse Cross, Opel Combo și Volkswagen Touareg. Dan Chitaru, Președinte Kia Romauto, a declarat: „Ne bucurăm că jurnaliștii auto români au apreciat la Ceed designul, calitatea execuției, trenul de rulare sportiv, pachetul de siguranță complet, garanția de 7 ani unică în industrie și, nu în ultimul rând, prețul foarte competitiv cu care noul Ceed a debutat de curând pe piața din România. Celelalte modele din familia Ceed – SportsWagon, ProCeed și Ceed GT – precum și viitoarele versiuni – sedan, crossover și SportsWagon Plug-in Hybrid, vor constitui una dintre cele mai bogate oferte din clasa compactă din prezent”.

Programul de testare și jurizare a celor șapte modele finaliste a inclus atât deplasarea pe drumurile publice, cât și teste specifice de manevrabilitate și confort organizate pe pista Academiei Titi Aur.

Related posts