John Cooper Works Tuning la ediţia 2016 a Salonului Auto de la Essen

Da mai departe!

Actuala selecţie de accesorii originale John Cooper Works oferă opţiuni suplimentare pentru o plăcere a condusului sporitv – în cadrul salonului auto internaţional pentru tuning şi motorsport, MINI prezintă cele mai noi componente post vânzare pentru actuala generaţie de modele. Toate aceste componente pot fi comandate şi instalte în reţeaua de service-uri autorizate MINI din România.

De 55 de ani numele John Cooper defineşte modelele MINI sportive. Cea mai nouă generaţie beneficiază şi ea de această tradiţie bogată. La ediţia 2016 a Salonului Auto de la Essen, MINI prezintă actuala selecţie de accesorii originale John Cooper Works.
Asemenea modelelor John Cooper Works, accesoriile originale John Cooper Works – un brand integrat în portofoliul MINI – deschid drumul unor experienţe sportive amplificate. Prin urmare, Expoziţia internaţională pentru tuning şi motorsport de la Essen este platforma perfectă pe care să fie prezentată actuala gamă de produse. Pasionaţii de curse pot afla totul despre cele mai noi produse şi despre diversitatea gamei John Cooper Works în Pavilionul 3 al centrului expoziţional din Essen, între 26 noiembrie şi 4 decembrie 2016.

Optimizare precisă în stilul lui John Cooper
O particularitate specială a produselor John Cooper Works Tuning şi a altor componente din gama de accesorii originale John Cooper Works este că sunt perfect construite pentru a fi integrate în modelele MINI. Prin urmare, ele continuă tradiţia programului de pregătire şi tuning dezvoltat cândva de John Cooper, designer de Formula 1, pentru versiunea Mini clasică. Mini Cooper, lansat în 1961, îi încânta pe conducători printr-o putere crescută de la 34 la 55 CP, o transmisie modificată şi un sistem de frânare optimizat corespunzător. De asemenea, marca începutul carierei în motorsport pentru clasicul Mini, cu victorii în raliurile europene încă din 1962 şi cu prima dintre cele trei victorii în clasamentul general al Raliului Monte Carlo obţinută deja în 1964. Experienţa în motorsport a continuat să creeze senzaţie şi pe şosea, kiturile de tuning John Cooper Works fiind foarte solicitate în anii ’70.

Tuning pentru MINI John Cooper Works şi noul MINI Cabriolet
Simbolul pentru actualele performanţe de top, expus la ediţia 2016 a Salonului Auto de la Essen, este noul MINI John Cooper Works. Pe lângă motorul turbo ce dezvoltă 170 kW/231 CP, dotările standard includ un sistem de evacuare sport, suspensie sport cu sistem de frânare sport Brembo, kit aerodinamic John Cooper Works şi scaune sport John Cooper Works. Un sistem cu supape de amortizare a evacuării John Cooper Works este disponibil ca accesoriu ce poate fi instalat după cumpărare, amplificând experienţa condusului foarte sportiv prin acustica potrivită. Printre alte accesorii originale, automobilul prezent la Essen dispune de şasiu sport John Cooper Works. Suspensia cu arcuri elicoidale poate avea garda ajustată între 10 şi 30 de milimetri şi include arcuri elicoidale de culoare roşie.

Numeroase alte produse din gama de accesorii John Cooper Works dezvoltate pentru noua generaţie a modelului din segmentul premium al clasei mici vor fi prezentate la noul MINI Cooper S Cabriolet. Pentru acest model, precum şi pentru MINI Cooper S cu trei uşi şi MINI Cooper S cu cinci uşi, un kit de tuning John Cooper Works este disponibil pentru creşterea puterii motorului de la 141 kW/192 CP la 155 kW/211 CP. Sistemul cu supape de amortizare a evacuării, inclus în acest kit, oferă un fundal acustic distinctiv pentru această amplificare a temperamentului. Dotări precum jantele John Cooper din aliaj uşor, de 17 şi 18 ţoli, disponibile în diferite variante de design creează o combinaţie caracteristică de performanţe îmbunătăţite şi prezenţă vizuală. Sistemul sport de frânare John Cooper Works cuprinde frâne cu etrier fix cu patru pistoane, cu discuri de frână perforate şi canelate, pe puntea faţă şi frâne cu etrier flotant, cu un piston, pe puntea spate – toate sunt finisate în culoarea Chili Red.

Totodată, spoilerele cu bandă neagră John Cooper Works Pro sunt oferite pentru şorţul faţă şi cel spate în combinaţie cu pachetul aerodinamic John Cooper Works, disponibil fie din fabrică, fie ca accesoriu original. Gama de produse John Cooper Works Pro caracteristică include şi capace pentru oglinzile retrovizoare exterioare, un capac din fibră de carbon pentru priza de aer, autocolante laterale şi benzi laterale, casete pentru semnalizările laterale şi un sistem de prindere Track Fix pentru camerele GoPro.
Şi în interior, flerul individual al modelului sport este creat special prin volanul sport John Cooper Works îmbrăcat în piele şi mânerul schimbătorului de viteze John Cooper Works îmbrăcat în piele/crom. Gama de produse John Cooper Works Pro pentru interior include şi textile şi covoraşe de protecţie, finisări cu LED pentru pragurile uşilor, un capac pentru oglinda retrovizoare şi alte detalii precum cârlig pe uşă, capac pentru cheie, breloc şi şnur în designul specific mărcii.

Accesoriile şi produsele lifestyle disponibile acum în noul MINI Shop
Acum, noul MINI Shop oferă tuturor conducătorilor MINI şi acces online la o gamă vastă de componente, accesorii şi produse lifestyle MINI originale. La acest MINI Shop oficial, fiecare client MINI poate cumpăra produse direct de la dealer; ei pot fie să-şi ridice personal obiectele comandate, fie acestea pot fi trimise la domiciliu. Prin introducerea numărului de şasiu, clienţii pot fi siguri mereu că vor comanda produsul potrivit pentru automobilul lor.

Related posts