Genesis este cel mai bun brand premium în studiul J.D. POWER 2022 USA

Da mai departe!

Astăzi, Genesis a fost numită marcă premium de top în cadrul studiului JD Power 2022 și a fost îmbunătățită cu 3 poziții în general față de anul precedent. Studiul a constatat că toate modelele Genesis au obținut un scor mai bun decât media segmentului lor, marcând o realizare importantă pentru brand.

„La Genesis, produsele noastre sunt proiectate și proiectate ținând cont cu atenție de nevoile clienților noștri”, a spus Omar Rivera, director executiv de inginerie de calitate și servicii la Genesis Motor America. „Urmărim excelență în tot ceea ce facem și suntem încântați că consumatorii chestionați din Statele Unite continuă să răspundă pozitiv la calitatea excepțională și măiestria celor mai noi modele.”
G80, sedanul executiv al mărcii, a fost desemnat Best Premium Car în segmentul mediu pentru al doilea an consecutiv.
G80 se află în centrul gamei de sedan-uri Genesis și oferă un echilibru perfect între confort și performanță rafinată. Pentru anul model 2022, marca a introdus G80 Sport, adăugând un stil nou îndrăzneț, un nou reglaj disponibil al suspensiei, direcție disponibilă pe roțile din spate și multe altele la acest sedan executiv. Mai târziu în acest an, marca își va lansa G80 Electrified, primul sedan Genesis EV și al doilea model integral electric, deoarece marca urmărește să ofere o gamă 100% electrică până în 2030.
Studiul anual clasifică producătorii auto și mașinile lor în funcție de probleme depistate la o sută de vehicule (PP100). Marca și mașina cu cel mai scăzut nivel și număr de probleme câștigă categoria respectivă.
Genesis s-a clasat pe locul întâi în segmentul mașinilor premium și în perioada 2017 – 2020, a ieșit pe locul 2 în 2021, iar în acest an a revenit pe locul 1.

Related posts