Gamă extinsă de produse: sistemele infotainment de ultimă generație disponibile pentru mașinile Porsche Classic moderne

Da mai departe!

Din 2020, Porsche Classic oferă două sisteme de infotainment pentru multe dintre mașinile clasice – de epocă și moderne – ale mărcii, cu Porsche Classic Communication Management (PCCM) și Porsche Classic Communication Management Plus (PCCM Plus). Printre alte caracteristici, aceste sisteme modernizate permit utilizarea Apple CarPlay (de la iPhone 5 și mai noi) și Android Auto™ pentru redare, navigare și pentru efectuarea de apeluri telefonice.

O gamă de produse similare este acum disponibilă pentru a șasea generație 911 generația 997 – din 2005 până în 2008 -, pentru modelele Boxster și Cayman din generația 987 – anii de model 2005 până în 2008 – și pentru prima generație Cayenne – anii de model 2003 până în 2008. Pentru prima dată, Porsche oferă, de asemenea, dispozitive specifice anumitor regiuni.

„Cererea pentru instalarea de funcții de networking moderne în mașinile noastre clasice atemporale este enormă. Iar la scurt timp după lansarea cu succes a sistemelor de infotainment pentru modernizare, am primit întrebări de la proprietarii de 997”, spune Ulrike Lutz, directorul Porsche Classic. „De aceea, extindem mult gama noastră de sisteme Porsche Classic Communication Management Plus disponibile pentru retrofitting.”

Modelele Porsche menționate mai sus erau deja echipate cu un sistem Porsche Communication Management (PCM) de a doua generație, în format 2 DIN, ca opțiune. Noul PCCM Plus înlocuiește perfect aceste dispozitive încorporate originale, precum și radioul CD CDR 23 (de pe Cayenne) și radioul CD CDR 24 (de pe Boxster/Cayman). Aspectul său se bazează pe cel al componentelor deja existente în mașină, cum ar fi panoul de control al climatizării sau butoanele. Prin urmare, PCCM Plus se integrează perfect. Sigla Porsche marchează faptul că sistemele sunt dezvoltate de Porsche. Componentele periferice cum ar fi amplificatorul, difuzoarele sau antena pot fi folosite ca înainte. Ecranele de navigație din panoul de bord continuă să fie valabile.

Echipamentul PCCM Plus include un ecran tactil de 7 inchi, cu un afișaj grafic de ultimă generație. DAB+ permite recepția posturilor de radio digitale cu versiunea europeană, în timp ce versiunea pentru SUA și Canada este programată pentru SiriusXM® radio prin satelit. Șoferul are la îndemână cea mai recentă soluție de navigație la bord cu puncte de interes (POI) specifice Porsche, afișate în 2D sau 3D. În viitor, vor fi disponibile actualizări ale hărților, la intervale regulate. Redarea media este posibilă prin stick USB, Bluetooth®, Apple CarPlay (de la iPhone 5 în sus) și Android Auto™. O altă funcție este computerul de bord, care oferă o mulțime de informații utile. În 911, Boxster și Cayman, se pot stoca și setări personale pentru mașină. În funcție de echiparea vehiculului, această funcție de memorie poate fi utilizată pentru lumini, ștergătoarele de parbriz, climatizare și blocare. Dispozitivele și hărțile disponibile separat pot fi comandate la Centrele Porsche. Se recomandă ca montarea acestora să se facă la un partener Porsche Classic sau la un centru Porsche.

Despre Porsche Classic
Porsche Classic își propune să păstreze și să întrețină automobilele legendare și pe cele mai noi, clasice. Deceniile de experiență fac din experții Porsche Classic contactele potrivite atunci când vine vorba de piese originale, restaurare și reparare. Din 2023, modelele 911 (Tip 997), Boxster și Cayman (Tip 987) sunt de asemenea acceptate de Porsche Classic.

Divizia Piese și accesorii originale are un rol cheie în întreținerea multor modele clasice Porsche. Prin producerea și furnizarea a peste 80.000 de piese originale Porsche Classic, Porsche se asigură că mașinile sale vor circula mult timp de acum încolo. Din 2013, au apărut peste 2.000 de noi piese originale, iar gama crește constant. Gama Performance Parts și celelalte produse și accesorii de stil de viață, cu rădăcini istorice, servesc la sporirea performanței sau a confortului, a designului și la relevanța cotidiană a automobilelor clasice. Cărți tehnice sunt, de asemenea, disponibile. Activitatea Porsche Classic este completată de operațiunile de restaurare în fabrică și de împlinirea visurilor individuale ale clienților, în cadrul programului Sonderwunsch, nou lansat.

Related posts