Ford Otosan anunță 1.300 de noi locuri de muncă la fabrica din Craiova

Da mai departe!

Ford Otosan anunță astăzi că 1.300 de noi locuri de muncă vor fi create la noua sa fabrică de vehicule și motoare de la Craiova. Aceasta este prima campanie majoră de angajare la nivel local pe care Ford Otosan o desfășoară de la finalizarea transferului de proprietate a uzinei, din iulie 2022.

Noile locuri de muncă sunt necesare pentru a susține viitoarea dezvoltare a producției Ford Otosan la Craiova, unde capacitatea de producție va crește de la 250.000 de vehicule pe an la 272.000 vehicule pe an.

Ford Otosan vrea să angajeze în principal operatori de producție, precum și experți în inginerie, întreținere și finanțe, astfel că primii noi angajați sunt așteptați să se alăture companiei la începutul lunii iunie.

“Acesta este momentul perfect să te alături și să urmezi o carieră în industria auto și sunt încrezător că împreună cu partenerii noștri, vom reuși să atragem talente noi la Ford Otosan România. Odată cu adăugarea celor 1.300 de locuri de muncă, vom ajunge la un număr de aproximativ 6.500 de angajați la fabrica din Craiova, ceea ce va asigura un program de lucru în 3 schimburi, mai târziu în acest an”, a declarat Müjdat Tiryaki, Președintele Ford Otosan Craiova. “Încă de la preluare, Ford Otosan a angajat noi talente pentru a susține obiectivele ambițioase ale companiei în paralel cu planurile sale de dezvoltare, dar aceasta este prima noastră campanie majoră de angajare, și scopul nostru este nu doar sa angajăm din orașul Craiova, dar și să extindem căutarea în zonele vecine, în timp ce lucrăm îndeaproape cu autoritățile locale relevante”, a adăugat Müjdat.

Related posts