Ferruccio Lamborghini a fost inclus în Automotive Hall of Fame

Da mai departe!

Pe 21 iulie, directori de top din domeniul auto și VIP-uri s-au adunat pe faleza Detroit-ului, la The Icon, pentru a sărbători introducerea în Automotive Hall of Fame a unui grup divers de pionieri din domeniul auto și al mobilității din întreaga lume, printre care și legendarul Ferruccio Lamborghini.

Ferruccio Lamborghini nu numai că a jucat un rol esențial în înființarea Automobili Lamborghini în 1963, dar dorința sa neîncetată de a îmbunătăți și de a inova mereu a dus la crearea a două dintre cele mai emblematice modele ale mărcii: Miura și Countach. Abordarea lui Ferruccio a fost întotdeauna îndrăzneață, alimentată de convingerea că dacă te străduiești mereu să fii mai bun vei obține rezultate neașteptate. Spiritul său antreprenorial și de pionierat este nucleul ADN-ului mărcii de astăzi.

Andrea Baldi, CEO al Automobili Lamborghini Americas, a participat la ceremonia de acceptare a acestei distincții onorante în numele Lamborghini. O placă de marmură gravată cu semnătura lui Ferruccio Lamborghini a fost instalată în Sala de Onoare din Automotive Hall of Fame, unde vizitatorii celebrează bărbații și femeile ale căror inovații în domeniul auto au schimbat lumea și au revoluționat modul nostru de viață.

Despre Automotive Hall of Fame Automotive Hall of Fame (AHF) este o organizație non-profit care celebrează liderii și inovatorii din industria auto/a mobilității prin premii și programe care îi provoacă pe cei tineri și maturi deopotrivă la niveluri mai înalte de realizare personală. Fondată în 1939, Automotive Hall of Fame a premiat 757 de persoane din întreaga lume, care și-au pus amprenta asupra industriei auto și mobilității.

Related posts