Echipează-ți mașina corespunzător pentru călătorii în sezonul cald

Da mai departe!

Vara este anotimpul perfect pentru concedii, călătorii lungi și zone neexplorate până acum. Știm cu toții cât de dificil este să facem bagaje pentru toată familia și să constatăm că nu au loc toate în portbagaj. Suntem nevoiți să le refacem sau să nu luăm o bună parte din lucrurile pe care le-am strâns deja din cauza spațiului lipsă.

Atunci când vă confruntați cu o astfel de problemă și doriți să transportați mai multe lucruri decât puteți potrivi în mașină, o cutie portbagaj pentru acoperișul mașinii este soluția tuturor problemelor!

Ghidul nostru vă va ajuta să luați în considerare toate apectele importante înainte de a cumpăra o cutie portbagaj.

Chiar dacă aveți o mașină mare, există întotdeauna un singur element care trebuie lăsat în urmă, deoarece mașina este prea plină! Dacă aveți probleme serioase în ceea ce privește spațiul, atunci o cutie portbagaj pentru mașină poate fi soluția perfectă.

Vă vom explica pas cu pas ce sunt cutiile portbagaj, ce funcționalități au și ce design se potrivește cu aspectul general al mașinii, astfel încât să luați cea mai bună decizie.

Ce este o cutie portbagaj?

O cutie portbagaj pentru acoperiș este o cutie mare, special concepută pentru a fi atașată în siguranță pe acoperișul mașinii. Cutiile sunt realizate pentru a oferi spațiu suplimentar de stocare pentru lucruri voluminoase cum ar fi sacii de dormit, valizele și echipamentele sportive.

De ce sunt utile cutiile portbagaj?

Frumusețea de a avea o cutie portbagaj pe acoperișul mașinii este aceea că veți putea crea spațiu suplimentar în mașină pentru o călătorie mai confortabilă sau pur și simplu să luați și alte lucruri cu dvs. pe care înainte nu puteați din cauza spațiului prea mic!

Unul dintre avantajele importante achiziționării unui portbagaj pentru acoperișul mașinii este posibilitatea de a stoca lucrurile mai puțin importante dar totuși necesare, sus pe acoperișul mașinii și lucrurile importante de care aveți nevoie în mod frecvent, în portbagajul mașinii, la care puteți avea acces rapid.

Bagajele suprapuse pot reprezenta și un pericol pentru siguranța dvs. O cutie portbagaj va menține totul în ordine fără să obstrucționeze în vreun fel vizibilitatea șoferului în spate sau în oglinzile retrovizoare.

Cum se atașează cutiile portbagaj de acoperișul mașinii?

Din păcate, nu puteți cumpăra doar o cutie de acoperiș și să o montați în partea de sus a mașinii. Punctul de plecare pentru orice cumpărare a unei cutii portbagaj pentru acoperiș este un sistem de bare transversale, așa că dacă aveți deja unele, o puteți monta imediat! Dacă nu aveți un sistem de bare transversale, vă sugerăm să vă îndreptați spre un magazin auto specializat în accesorii auto unde puteți discuta cu unul dintre experți despre barele de acoperiș necesare.

Care este cea mai bună cutie portbagaj pentru acoperișul mașinii?

Cea mai bună cutie pentru acoperișul mașinii este în funcție de preferințele personale. Luând în considerare următorii factori, veți putea alege cea mai bună cutie de acoperiș pentru nevoile dvs.

Capacitate

Dacă sunteți singur, atunci o mică casetă de acoperiș cu capacitate redusă va face treabă foarte bună. Dacă luați întreaga familie departe pentru un concediu prelungit, atunci mergeți pe cea mai mare dimensiune pe care o puteți găsi.

Materiale folosite

Deși sună ciudat, materialul din care este fabricată cutia portbagaj va afecta performanțele sale. Cutiile portbagaj mai ieftine, realizate din plastic mai subțire, pot vibra în vânt, creând zgomot suplimentar sau pot să nu dureze în timp la fel de bine ca celelalte cutii de acoperiș mai robuste din materiale mai dure. Practic, cu cât investiți în materiale de calitate, cu atât va rezista mai mult cutia portbagaj. Mergeți pe materiale rezistente la zgârieturi, ce ofera protecție UV, astfel împiedicând crăparea sau fragilitatea lor în timp.

Tipul de montaj

Cutiile portbagaj utilizează o varietate de accesorii, deci merită să verificați mai întâi că acestea sunt compatibile cu sistemul dvs. de acoperiș. Dacă doriți un sistem extrem de ușor de montat și demontat, luați în considerare dispozitivele de fixare rapidă, cum ar fi dispozitivul de fixare a cutiilor portbagaj Thule pentru acoperișul mașinii , care sunt extrem de versatile și de rezistente.

Tipul de deschidere

Modul în care se deschide cutia portbagaj este important, mai ales dacă doriți un acces ușor la elementele care pot fi obstrucționate de alte bagaje. De exemplu, cu o cutie portbagaj cu deschidere laterală, veți putea încărca dintr-o parte, în timp ce o cutie portbagaj cu dublă deschidere sau cu balamale vă va permite să accesați conținutul din orice parte a vehiculului.

Acum că sunteți informați despre cutiile portbagaj, este timpul să alegeți una perfectă pentru călătoria dvs.!

Nu uitați că experții auto din magazinele Auto-Soft vă pot ajuta cu răspunsuri profesionale la orice întrebări sau sugestii ați avea, pentru a fi pe deplin mulțumiți de alegerea făcută.

Related posts