DKV Mobility oferă acces la peste 651.000 de puncte de încărcare pentru vehicule electrice

Da mai departe!

DKV Mobility, furnizor european de top de servicii și soluții de plată B2B pentru domeniul transportului rutier, oferă acum acces la peste 651.000 de puncte de încărcare pentru vehicule electrice și, astfel, la una dintre cele mai mari rețele din Europa.

Compania a depășit pragul de 500.000 de puncte de încărcare în iunie 2023, ceea ce reprezintă o medie de aproximativ 20.000 de puncte de încărcare conectate pe lună de atunci. Astfel, DKV Mobility continuă să extindă în mod constant rețeaua sa de încărcare la nivel european și să facă procesul de încărcare cât mai convenabil, cu o acoperire de aproape 100% a rețelei din Germania și de-a lungul celor mai importante rute din Europa. Recent, clienților DKV Mobility li s-au pus la dispoziție peste 10.000 de Superchargers Tesla și puncte de încărcare de înaltă performanță pentru vehicule electrice de la Milence. Acestea sunt potrivite pentru camioanele electrice și oferă clienților o putere de încărcare de până la 400 kW.

„Extinderea rețelei noastre de încărcare a vehiculelor electrice progresează rapid. Considerăm că acesta este un factor cheie pentru a ajuta electromobilitatea să devină un succes deplin și pentru a facilita tranziția energetică în traficul rutier”, a declarat Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services la DKV Mobility. „Pe lângă faptul că oferim acces la peste 651.000 de puncte de încărcare pentru vehicule electrice, putem spori și mai mult confortul clienților noștri prin conectarea unui număr tot mai mare de puncte de încărcare rapidă și prin crearea unor servicii digitale, precum portalul pentru clienți sau aplicația DKV Mobility, mai ușor de utilizat și mai intuitive.”

Rețeaua de încărcare furnizată de DKV Mobility se bazează, din punct de vedere tehnic, pe platforma filialei sale GreenFlux, care gestionează întreaga gamă de soluții de încărcare pentru vehicule electrice a companiei. Pe lângă accesul la punctele de încărcare publice și semipublice, DKV Mobility oferă soluții de încărcare pentru la birou și acasă, la domiciliul șoferului mașinii de companie, și inclusiv soluții pentru gestionarea lor completă – de la consultanță tehnică și procesare până la facturarea transparentă.

Related posts