Deținerea noului Kia Niro EV este o experiență fără efort

Da mai departe!

Noul Kia Niro EV a fost conceput pentru a face simplă și intuitivă tranziția către mobilitatea 100% electrică de ultimă generație pentru clienții care doresc să îmbrățișeze o experiență de condus eficientă, economică și cu emisii zero.

De la sistemul său de propulsie electric extrem de eficient, care poate oferi o autonomie de rulare impresionantă de până la 460 km în ciclul WLTP, până la experiența sa relaxantă și intuitivă de condus, interiorul de înaltă tehnologie, dar funcțional, designul îndrăzneț și costul redus de întreținere, fiecare aspect al modelului Niro EV a fost perfecţionat pentru a face din mobilitatea electrică o alegere logică şi simplă pentru clienţi.

În centrul acestui spirit care stă la baza dezvoltării modelului Niro EV se află o serie de soluții inteligente care au fost concepute pentru a îmbunătăți modul de utilizare, asigurând că cel mai recent CUV eco-friendly Kia rămâne unul dintre automobilele cu care se poate trăi cel mai ușor.

Spațiu pentru a te simti cu adevărat confortabil

La intrarea în noul Niro EV, ocupanții sunt întâmpinați de un interior spațios și primitor, datorită noii platforme mărite în comparație cu prima generație a modelului Niro. Având o lungime de 4.420 mm, o lățime de 1.825 mm, o înălțime de 1.570 mm și un ampatament de 2.720 mm, inginerii și designerii Kia au reușit să ofere o mașină cu spațiu de depozitare remarcabil pentru ocupanți și bagaje.

Pasagerii scaunelor din față pot folosi acest spațiu pentru a se relaxa, datorită celor două scaune extrem de ergonomice, încălzite și ventilate, care asigură un confort optim. Funcția de memorare a poziției scaunelor oferă confort suplimentar, permițând șoferilor să seteze și să selecteze pozițiile lor preferate prin simpla apăsare a unui buton. În timp ce această tehnologie îi asigură pe cei care conduc noul Niro EV că sunt pregătiți pentru călătorie, un scaun inovator de relaxare face ca pasagerul de pe scaunul din față sã se poate simți pe deplin confortabil atunci când automobilul este staționat. La comandă, scaunul se va ridica și se va înclina pentru a maximiza confortul și pentru a oferi un sprijin postural optim în timpul încărcării sau odihnei.

Fiecare scaun din față are un design subțire, inovator, cu o structură care a fost redusă cu 30 mm pentru o formă mai subțire cu aproape 30%. Combinat cu o banchetă spate cu două trepte de încălzire, care se poate glisa înapoi și înainte, noul Niro EV oferă spațiu și confort remarcabile pentru pasagerii din spate, cu un spațiu de 967 mm pentru cap și 938 mm pentru picioare.

Capacitate de depozitare impresionantă

Fie că te afli într-o aventură alături de familie sau într-o deplasare la cumpărături, noul Niro EV poate depozita o cantitate considerabilă de bagaje datorită capacității sale de încărcare unice în clasa sa. Dispunând de un spațiu de depozitare de 475 de litri, utilizatorii îl pot extinde prin rabatarea comodă 60/40 a scaunelor din spate pentru a obține un spațiu suplimentar de stocare voluminos de 1.392 de litri. În plus, caracterul practic și flexibil al portbagajului îi oferă posibilitatea de fi folosit ca un ecran pliabil inteligent, care se poate dubla ca un parasolar. Fabricat din polietilen terephthalate (PET) reciclat, utilizatorii pot plia și depozita ecranul într-o pungă atunci când nu este folosit.

De asemenea, noul Niro EV beneficiază de un spațiu de depozitare frontal („frunk”) util de 20 de litri. Situat sub capotă, acesta poate fi folosit pentru a stoca cablul de încărcare al automobilului, în timp ce locația acestuia este situată în mod ideal aproape de portul de încărcare al automobilului. Portul de încărcare al modelului Niro EV este poziționat în centrul grilei frontale pentru un acces ușor la punctele de încărcare. Portbagajul frontal poate stoca, de asemenea, adaptorul V2D (Vehicle-to-Device) al modelului Niro EV, o caracteristică care permite utilizatorilor să alimenteze aparatele electrice externe direct de la bateria automobilului.

O altă soluție inteligentă de depozitare este o cutie adaptabilă a consolei centrale care oferă ocupanților scaunelor din față multiple soluții de depozitare. Aceștia pot folosi funcția pentru a accesa suporturi de pahare, în timp ce o partea detașabilă a suportului din mijloc oferă mai mult spațiu pentru a stoca articole precum laptop, tabletă sau documente. Deasupra acestuia se află un sistem integrat de infotainment și control al climatizării, care asigură că ocupanții scaunelor din față pot accesa aceste comenzi fără a fi nevoie să parcurgă mai multe meniuri.

În timp ce multe automobile electrice oferă capacități limitate de remorcare, noul Niro EV oferă capacități de remorcare cu frână și fără frână de 750 kg și, respectiv, 300 kg, ideale pentru călătorii îndepărtate.

Noul Niro EV este disponibil pentru comandă acum, livrările în România fiind programate să înceapă în a doua parte a anului 2022.

Related posts