Dacia UP&GO a adus mărcii 100.000 de clienți dornici de a intra mai repede în posesia mașinilor

Da mai departe!

Lansat în septembrie 2021, programul Dacia UP&GO a atras deja peste 100.000 de clienți care au preferat avantajele acestui sistem care garantează livrarea mai rapidă a mașinilor.

Oferta UP&GO răspunde nevoilor clienților Dacia : achiziția unui vehicul nou foarte bine echipat (UP) și livrat cât mai rapid posibil (GO).

În momentul configurării vehiculului, clientul nu trebuie să aleagă decât culoarea, motorizarea și dealerul unde să îi fie livrată mașina: o soluție simplă și eficientă, în stilul Dacia.

Oferta poate fi diferită în funcție de țară și de caracteristicile pieței, dar principiul rămâne același: vehicule deja configurate pe baza versiunilor și opțiunilor cele mai solicitate de clienți. 

Cu oferta UP&GO, termenele de livrare sunt reduse datorită unui proces industrial și de distribuție optimizat până la livrarea vehiculului: modelele UP&GO sunt prioritare atât în ciclul de fabricație cât și în transportul până la dealer.

Aceasta le permite clienților care aleg această ofertă să beneficieze de un vehicul foarte bine echipat într-un termen scurt. 

Oferta UP&GO a fost lansată în septembrie 2021 în 4 țări – Franța, Spania, Italia și Germania – pentru început, doar pe modelul Duster.

Ca urmare a succesului înregistrat, oferta a fost extinsă în 2022 în alte 4 țări – România, Belgia, Maroc, Portugalia – și a inclus două modele suplimentare – Jogger și Sandero Stepway.

În 2023, oferta a devenit disponibilă în alte 5 țări – Polonia, Austria, Olanda, Elveția și Marea Britanie.

În funcție de țară, motorizările propuse sunt:

  • Duster : GPL ECO-G 100, Diesel DCi 115, TCe 130 sau 150 în configurație 4×4 sau EDC.
  • Jogger și Sandero Stepway : GPL ECO-G 100 și TCe 110.

Comenzile pot fi lansate atât la dealer, cât și online.

În România, oferta cuprinde în prezent modelele Logan, Sandero Stepway, Jogger și Duster.  

Aproape 12% din clienții Dacia care au plasat o comandă în România în primele 8 luni ale anului 2023 au optat pentru oferta UP&GO.

Related posts