Dacia a prezentat seria limitată Duster Extreme. Costă în orice versiune peste 20.000 euro

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Dacia lansează pe piaţa din România Seria Limitată Duster Extreme, cea mai echipată versiune a SUV-ului fabricat la Mioveni. Modelul poate costa în ultima variantă de echipare peste 22.000 euro.

Beneficiind de un look exclusiv, noua serie limitată oferă în standard toate echipamentele disponibile pe versiunea superioară de echipare „Prestige”, la care se adaugă dotări precum funcția mâini libere, camera multiview sau avertizorul pentru unghi mort.

La interior, Seria Limitată Duster Extreme dispune de scaune faţă încălzite, cu tapițerie specifică şi cu elemente de design de culoare orange. Atât volanul cât şi maneta schimbătorului de viteze sunt îmbrăcate în piele.

La exterior se remarcă inserțiile de culoare orange prezente în partea superioară a calandrului, pe carcasa oglinzilor retrovizoare şi la nivelul barelor de pavilion şi noile jante de aliaj 17” Full Black.

Totodată, Seria Limitată Duster Extreme va inaugura o nouă culoare de caroserie în gama Dacia, intitulată Grey Urban.

Disponibilă în două versiuni de motorizare – Blue dCi 115 şi TCe 150 – Seria Limitată Duster Extreme va putea fi comandată începând din 10 ianuarie 2022 în întreaga rețea de agenți autorizați Dacia din România.

Seria limitată EXTREMEGRUP
MOTOPROPULSOR
TRACȚIUNEPREȚ
Cutie de viteze manuală cu 6 trepteTCe 150 benzină4×422.550 Euro (TVA inclus)
Cutie de viteze automată EDCTCe 150 Benzină4×221.900 Euro (TVA inclus)
Cutie de viteze manuală cu 6 trepteBlue dCi 1154×422.100 Euro (TVA inclus)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Related posts