Cum eviți cozile și problemele de la achiziționarea taxei pentru traversarea Podului de la Fetești

Da mai departe!

Anul acesta, vacanța de Paște și 1 mai sunt aproape suprapuse. De aceea, pentru a evita cozile neplăcute și alte probleme vă propunem soluții rapide și la îndemâna oricui de a achita rovinieta și a intra rapid în posesia taxei pentru traversarea Podului de la Fetești. Taxa pentru traversarea Podului de la Fetești se poate face foarte simplu prin comanda online pe siteul taxa-pod-fetesti.ro sau pe aplicația cu același nume ce poate fi găsită pe AppStore sau Google Play.


Pașii sunt foarte simpli, trebuie doar să:

  • va autentificaţi (dacă nu aveţi cont, click pe inregistrati acum pentru crearea unui cont)
  • adaugaţi o comandă şi completaţi datele pentru peajul dorit
  • alegeţi modul de plată şi plasaţi comanda. Veţi primi prin e-mail factura proformă corespunzatoare
  • realizaţi plata – online cu card bancar prin intermediul procesatorului securizat de carduri sau prin bancă cu ordin de plată


După confirmarea plății se emite peajul și primiți prin e-mail factura și datele peajului și (gratuit) prin SMS datele peajului emis. Comenzile, peajele emise și facturile se vor putea accesa oricând în contul dvs. pe site.

Toate aceste operațiuni se pot face în mai puțin de 3 minute, adică mai puțin decât ar dura la o benzinărie dacă aveți o persoană în fața dvs. Asta ca să nu mai menționăm cozile de la ghișeele de pe autostradă, care se formează în weekendurile cele mai aglomerate.

Related posts