Căsătorii pentru o zi la Laminor Love Wonderland

Da mai departe!

Primăria Sectorului 3 va da startul „Laminor Love Wonderland!”, cel mai mare târg dedicat dragostei, în perioada 13 februarie – 3 martie. Târgul se adresează tuturor celor ce sărbătoresc iubirea, fie de celebrul  Valentine’S Day, fie de tradiționalul Dragobete.

Timp de aproape 3 săptămâni, vizitatorii se vor putea bucura de un cadru de poveste unde îi așteaptă fel și fel de surprize, printre care și o „Căsătorie pentru o zi”!

Chiar din prima zi a târgului, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, va oficia cununii civile, cu durata de o zi, pentru toți cei ce doresc să se bucure de un astfel de moment, sau, de ce nu, să facă o repetiție înainte de marele eveniment.

Află ce trebuie să faci, dacă și tu îti dorești o „Căsătorie pentru o zi”!

Cei ce doresc o căsătorie de probă trebuie să aibă 18 ani împliniți și să se înscrie pe platforma dedicată acestui moment, aici. „Căsătoriile” se vor ține seara, după ora 18.00, și, deși nu au valoare juridică, vor reprezenta o veritabilă repetiție pentru cei ce urmează să facă marele pas, sau, de ce nu, un moment de distracție pentru cei care vor, pur și simplu, să se bucure de un astfel de moment. Pentru ca „marele Da” să fie cât mai veritabil, martorii reprezintă și ei un element cheie, dar nu sunt obligatorii.

După oficierea cununiei, participanții vor primi două exemplare ale certificatului de căsătorie pentru o zi, în variantă tipărită.

Surprizele vor merge mai departe, iar primăvara va fi și ea întâmpinată cum se cuvine, la „Laminor Love Wonderland!”

Related posts