CarNext.com deschide cel de-al doilea showroom din România

Da mai departe!

CarNext.com, o platformă online pan-europeană pentru mașini rulate de înaltă calitate, își deschide oficial cel de-al doilea showroom în România, situat într-o zonă comercială cu trafic ridicat în București, unde clienții au posibilitatea de a-și vedea următoarea mașină înainte de cumpărare.

La doi ani de la intrarea pe piața auto cu amănuntul cu showroom-ul din limita de nord a Bucureștiului, CarNext.com aduce oferta sa de vehicule rulate selectate cu atenție mai aproape de potențialii clienți, prin deschiderea unui al doilea punct de vanzare, de data aceasta în oraș. Noul showroom ajută oamenii în căutarea următoarei lor mașini oferind acces la o gamă largă de vehicule și consultanță profesională pe parcursul procesului de cumpărare. Oferta vine cu transparență complete în cee ace privește istoricul întreținerii, cu opțiunea de returnare de 14 zile (rulaj de până la 200 km) și garanție de 12 luni (motor și cutie de viteze).
Stocul este actualizat zilnic și este disponibil pe site-ul web CarNext.com, cu descrierea completă, istoricul întreținerii și facilitatea de a programa o vizită în showroom pentru a vedea și verifica autovehiculul. De asemenea, oricine poate folosi opțiunea de notificare pentru a fi avertizat atunci când vehiculul căutat este din nou pe stoc.
Directorul general CarNext.com, Costin Rotaru a declarat: „Ne bucurăm să deschidem cel de-al doilea showroom în București, într-o zonă comercială cu trafic mare (bulevardul Timișoara, aproape de centrul comercial AFI Palace). Deschiderea acestui magazin consolidează angajamentul nostru de a oferi clienților noștri soluții de mobilitate transparente și flexibile, fără probleme, într-un mod care să funcționeze pentru ei. ”

CarNext.com este cel mai de încredere marketplace digital pan-europeană pentru mașinile rulate de înaltă calitate, livrând fără probleme orice mașină, oricând și oriunde. Este o inițiativă cu două componente care operează o platformă B2C, unde consumatorii pot cumpăra sau lua în leasing operational o gamă largă de mașini de înaltă calitate. În plus, oferă servicii auxiliare extinse, disponibile atât online, cât și printr-o rețea de magazine de livrare în 22 de țări europene. CarNext.com operează de asemenea o platformă de licitații online B2B pentru cumpărătorii profesioniști care operează în 30 de țări, susținută de o aplicație Trader. Toate mașinile de pe CarNext.com provin din flota LeasePlan, precum și de la furnizori terți de încredere.
Pe CarNext.com fiecare mașină are un preț fix. Toate mașinile trec printr-un control în 228 puncte înainte de a fi listate pe piață, sunt echipate cu cele mai noi dotări de siguranță, îndeplinesc cele mai recente standarde de mediu și au un istoric complet de întreținere. Toate mașinile vin cu o garanție de returnare de 14 zile (maximum 200 de km parcurși).
Noul showroom este situat în zona comercială, chiar lângă centrul comercial AFI Palace și este ușor accesibil pentru toată lumea, indiferent de mijlocul de transport. Showroom-ul deservește clienții care doresc o experiență de cumpărare a unei mașini în persoană sau un sfat al unuia dintre consultanții noștri profesioniști.

Related posts