BMW i8 si BMW i3 prezentate în premieră la Arad

Da mai departe!

BMW i8 şi BMW i3 sunt prezentate în premieră la showroom-ul BMW din Arad, în cadrul evenimentului “Zilele Porţilor Deschise”. Bavaria Cars Arad lansează o gamă extinsă de servicii pentru clienţii BMW din oraş şi posesorii de motociclete.

Gama automobilelor electrice BMW i este prezentată în premieră arădenilor.
Atelier specializat BMW Service pentru tinichigerie – vopsitorie (BMW body & paint advanced repair) complet utilat.
Produse, servicii şi oferte promoţionale personalizate, disponibile în premieră pentru clienţii BMW din Arad.
Autorizare RAR pentru service moto multimarcă, cu toate dotările şi echipamentele aferente.
Showroom pentru automobile rulate BMW şi MINI – Bavaria Used Cars.com la Arad .

Automobile Bavaria Group, cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est, prezintă în premieră gama BMW i la reprezentanţa BMW din Arad – Bavaria Cars.
BMW i8, câştigătorul Engine of the Year Award 2016 şi BMW i3 pot fi admirate de către arădeni pe durata a trei zile (9 -11 iunie), cu ocazia evenimentului “Zilele Porţilor Deschise”, organizat de Bavaria Cars Arad. Pe lângă cele două modele electrice, sunt expuse şi disponibile pentru test drive automobilele BMW cu motoare cu ardere internă. Pentru pasionaţii de motociclism, Bavaria Cars va expune modelul BMW R nineT şi oferă la test drive şase modele din gama BMW Motorrad: BMW R 1200 GS Adventure , R 1200 GS, R 1200 RT, R nineT, F 800 GS şi S 1000 XR.

Extinderea operaţiunilor BMW Service

“Intenţia noastră pentru locaţia din Arad este ca aceasta să ofere aceeaşi gamă de produse şi servicii şi acelaşi nivel de calitate precum celelalte 11 reprezentanţe BMW – Automobile Bavaria Group din Romania, atât pentru activităţile de vânzare cât şi cele de post-vânzare, şi chiar mai mult de atât. Astfel, în ultimele luni, am investit la Arad în toate sculele şi echipamentele necesare obţinerii autorizării RAR pentru un service Moto multimarcă şi mai ales certificării BMW “body and paint advanced repair”, reprezentând cel mai înalt standard BMW în materie de intervenţii de tinichigerie şi vopsitorie. Totodată, suntem pe cale de a obţine şi autorizarea RAR în materie de ITP auto şi moto.” A declarat dl. Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales & Network Development Director, Automobile Bavaria Group.

Automobile Bavaria Group îşi continuă extinderea operaţiunilor BMW Service la Arad pentru a oferi servicii premium extinse clienţilor BMW din regiune. Service-ul BMW din Arad, cu o suprafaţă de 1070 mp oferă o gamă largă de servicii: verificare şi întreţinere auto, reparaţii mecanice şi electrice, reparaţii de avarii minore şi îngrijire, tinichigerie şi vopsitorie, vânzări de piese si accesorii de origine BMW, service mobil BMW, vehicule de înlocuire şi hotel de anvelope.
Standardul “body & paint advanced repair”, cel mai înalt în materie de tehnologie de reparaţii de tinichigerie şi vopsitorie în cadrul grupului BMW, permite, pe lângă reparaţiile clasice, şi cele pe elemente de aluminiu, plastic si sticlă, în situaţiile în care, conform normelor producătorului, înlocuirea acestor elemente poate fi evitată.
Service-ul BMW este echipat cu patru posturi pentru mecanică, două posturi de diagnoză computerizată, un post de geometrie roţi, trei posturi de tinichigerie vopsitorie, spălătorie, precum si două posturi de service moto multimarcă.
Echipa BMW Service Arad este formată din specialişti experimentaţi şi include consilieri specializati pentru fiecare tip de activitate: mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, piese şi accesorii.

Showroom BMW rulate în Arad – BavariaUsedCars.com
Reprezentanţă BMW din Arad, situată pe Calea Aurel Vlaicu, 310451, include şi un showroom de vânzări automobile rulate BMW, cu o suprafaţă de 540mp – BavariaUsedCars.com, Prin intermediul BavariaUsedCars.com clienţii BMW şi MINI vor beneficia de cele mai bune oferte selectate din cadrul reţelei Automobile Bavaria Group, automobile cu garanţie de până la 24 luni inclusă pentru mărcile menţionate, cu istoric de service şi kilometri verificaţi.

Gama BMW i
“A sosit timpul să aducem gama BMW i şi la Arad, după ce, la început de an, colegii noştri de la Timişoara au prezentat clienţilor BMW aceste modele. Automobile Bavaria Group deţine primul dealer autorizat BMW i din România. Vom continua să aducem şi să punem la dispoziţia arădenilor cele mai noi modele BMW prin astfel de evenimente, oferind pasionaţilor mărcii oportunitatea de a le testa şi de a descoperi pe viu inovaţia şi tehnologia BMW. Totodată, satisfacţia clienţilor noştri din Arad este extrem de importantă pentru noi şi vom urmări în mod constant extinderea şi îmbunătăţirea portofoliului de servicii Bavaria Cars.” a declarat dl. Werner Wolff, Branch Manager Bavaria Cars Arad şi Banat Car Timişoara.
BMW i8, este în acest moment cel mai vândut automobil sport hybrid din lume. Anul trecut 5.456 de unităţi BMW i8, model propulsat de combinaţia între un motor termic turbo cu trei cilindri şi un electromotor, au fost vândute în întreaga lume în 2015. Tehnologia hybrid plug-in inovatoare a automobilului furnizează o putere totală de 266 kW/362 CP. După victoria în clasamentul general şi două succese la clasă în competiţia de anul trecut a International Engine of the Year Awards, sistemul de propulsie ce echipează BMW i8 a triumfat încă o dată în categoria lui – clasa motoarelor cu capacitatea între 1,4 şi 1,8 litri – la ediţia de anul acesta. 

Lansat în 2013, BMW i3 a fost primul automobil cu evaluare certificată TÜV a emisiilor pe durata ciclului de viaţă, mai bună cu cel puţin o treime decât cele obţinute de orice automobil convenţional. În condiţii de utilizare zilnică, în condiţii meteorologice nefavorabile şi cu aerul condiţionat sau căldura pornite, BMW i3 asigură o autonomie de 200 de kilometri cu o încărcare completă a acumulatorului. Motorul hibrid ce dezvoltă 125 kW/170 CP propulsează BMW i3 de la 0 la 100 km/h în 7,3 secunde. Aceasta face ca BMW i3 să fie, în acelaşi timp, cel mai sportiv şi cel mai eficient automobil electric din segmentul său, cu un consum de energie electrică de 12,6 kWh/100 km (NEDC).

De la intrarea sa pe piaţă spre sfârşitul anului 2013, BMW i s-a concentrat exclusiv pe automobilele concepute de la început pentru un condus fără emisii locale. În 2015, vânzările BMW i3 şi BMW i8 au fost mai mari cu aproximativ 66% faţă de anul anterior, cu un total de 29.513 livrări. În faza sa de lansare, marca BMW i şi modelele sale BMW i3 şi BMW i8 au cucerit mai multe premii şi distincţii decât orice alt brand din industria auto.

Un Centru pentru Relaţii Clienţi Integrat a fost format la începutul acestui an, pentru a măsura cât mai bine nivelul de satisfacţie al clienţilor noştri, a identifica şi anticipa nevoile lor, dar şi pentru a le oferi o gamă completă de servicii. Prin intermediul acestui centru, clienţii Automobile Bavaria Group primesc, de asemenea, consultanţă specializată pentru situaţii complexe, daune auto sau alte subiecte de interes.

BMW i8

BMWi8&i3

BX9A7816

ABG

Related posts