Bentley a lansat noul Bentayga Hybrid

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
  • Noul Bentayga Hybrid este acum disponibil în Marea Britanie și Europa, aducând motorizarea electrificată pe piața SUV-urilor de lux. Modelul are un motor electric cuplat cu un motor V6 pe benzină, de 3,0 litri, cu turbocompresor, care oferă 449 CP și 700 Nm cuplu. SUV-ul oferă o autonomie mixtă de 693 km cu 40 km autonomie pur electrică (WLTP).

Bentayga Hybrid este acum disponibil pentru clienții din Regatul Unit și din Europa. După lansarea inițială pe piețele din SUA și China, Bentayga Hybrid continuă să aducă rafinament electric de neegalat în sectorul SUV-urilor de lux din întreaga lume.

După lansarea Bentayga V8 și Bentayga Speed, Bentayga Hybrid este al treilea model din cel mai de succes portofoliu de SUV-uri de lux. Prima generație de Bentayga Hybrid a reprezentat o cincime din toate modelele Bentayga fabricate, iar lansarea celei de-a doua generații va crește probabil acest raport – de la lansare, 45 la sută din comenzile Bentayga din China au fost pentru versiunea hibridă.

Beneficiind de o ofertă simplificată pentru clienți, cea mai recentă generație Bentayga Hybrid este disponibilă la același preț de bază ca un Bentayga V8 – lăsând ca alegerea clientului să se axeze pe preferința sistemului de propulsie, mai degrabă decât pe preț.

Oferind același nivel de confort și lux, dar cu o experiență de conducere mai liniștită și mai rafinată, Bentayga Hybrid aduce o selecție de noi tehnologii și servicii conectate, poziționând noul produs drept cel mai avansat Bentayga din punct de vedere tehnic până în prezent.

Designul exterior și interior accentuează ADN-ul designului Bentley de pe întreaga gamă de modele, oferind Bentley cea mai modernă familie de produse dintre toate companiile de automobile de lux. Mai mult, Bentayga Hybrid este primul pas pe calea Bentley către o ofertă electrificată pentru fiecare model din gamă în următorii trei ani, înaintea primului Bentley cu propulsive complet electrică,  programat pentru 2025 ca parte a strategiei Beyond100, care își propune să transforme Bentley în cea mai importantă companie de mobilitate de lux durabilă din lume.

Dispunând de cea mai recentă tehnologie de bord și de o cabină și mai confortabilă, noul Bentayga este revizuit semnificativ față de generația anterioară, atât la interior, cât și la exterior. Bentayga Hybrid este disponibil cu o configurație cu patru sau cinci locuri și poate fi personalizat în continuare cu o gamă largă de opțiuni, inclusiv Blackline Specification, aceasta fiind acum comandată pentru mai mult de o treime din mașinile clienților.

Bentayga Hybrid oferă cea mai luxoasă deplasare electrică, lină și silențioasă în mediile urbane, permițând, în același timp, evadări din oraș și excursii mai îndepărtate. Clienții Bentayga Hybrid scapă de zgomotul orașului mulțumită izolării acustice a cabinei fără nici un fel de interferențe ale motorului, folosind până la 40 de kilometri de autonomie electrică (WLTP), înainte de a lăsa orașul în urmă bucurându-se de confortul unei autonomii totale mixte de 693 de kilometri (WLTP).

Studiile Bentley arată că peste 90% dintre clienți își folosesc prima generație Bentayga Hybrid zilnic sau de câteva ori pe săptămână și aproape toți folosesc modul EV, jumătate dintre aceștia efectuând în mod constant călătorii de mai puțin de 50 de kilometri.        

În termeni reali, majoritatea călătoriilor pot fi realizate complet electric, cu emisii zero, oferind beneficii ecologice și confirmând noua reputație a Bentley de durabilitate pentru viitor.

Bentayga Hybrid este primul dintre cele două modele hibride Bentley care urmează să intre în producție anul acesta, următorul model fiind prezentat în această vară. Bentayga Hybrid este disponibil la comandă în Marea Britanie și Europa, livrările începând în săptămânile următoare.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Related posts