5 limuzine de lux Bentley Mulsanne Grand Limousine by Mulliner, disponibile

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Bentley le oferă clienților o ultimă oportunitate de a achiziționa o piesă emblematică a istoriei auto –  unul dintre cele mai distinse modele ale mărcii britanice, Mulsanne Grand Limousine by Mulliner. Recent, au devenit disponibile pentru achiziție cinci exemplare ale acestei mașini rare, construite de carosieri folosind tehnici moderne și concepute special pentru clienții care caută cele mai bune servicii de limuzină de lux.

Aceste cinci mașini au fost construite manual de Mulliner în 2015 și expediate destinatarului, în Emiratele Arabe Unite – dar nu au fost niciodată utilizate și nici înmatriculate.

Proiectat și construit în întregime manual, Mulsanne Grand Limousine by Mulliner include o extensie a caroseriei cu 1.000 mm, precum și un plafon înălțat, pentru a oferi un spațiu suplimentar de 79 mm în spate și pentru a crea o experiență de neegalat pentru pasageri.

Creat inițial ca o comandă specială privată, Bentley Mulliner a primit apoi acordul pentru o serie limitată de mașini. Cinci dintre acestea au devenit recent disponibile pentru cumpărare prin intermediul partenerului de retail Bentley din Emiratele Arabe Unite, Bentley Emirates, cu livrare oriunde în lume.

Mulsanne Grand Limousine by Mulliner este demonstrația supremă a abilităților extraordinare ale diviziei personalizate Bentley. Odată ce producția Mulsanne a încetat anul trecut, aceste exemplare reprezintă o șansă unică pentru clienți de a achiziționa o piesă emblematică din istoria modernă a Bentley.

Mașinile disponibile pentru vânzare au fiecare propria identitate și specificații:

  • Exterior Silver Frost și Moroccan Blue, asociat cu un interior Imperial Blue și Linen completat de furnir Burr Walnut
  • Exterior Damson și Black Crystal, asociat cu piele Damson și Twine și furnir Dark Stained Burr Wallnut
  • Exterior Onyx și Candy Red, cu interior Hotspur și Camel finisat cu furnir Olive Ash
  • Exterior Rubino Red și Light Gazelle, cu un interior în piele Fireglow și Twine asociate cu furnir de Burr Walnut
  • Exterior Black Sapphire, cu interior Imperial Blue și Camel, cu furnir Dark Stained Burr Walnut.

O cabină unică

Limuzina Mulsanne Grand by Mulliner a fost proiectată în jurul ideii de patru scaune pentru pasageri, cu același nivel de confort. Aranjamentul lor, inspirat de avioanele private de lux, include două scaune orientate spre spate, permițând pasagerilor să vorbească față în față.

Subliniind experiența de călătorie cu adevărat luxoasă, un răcitor de sticle cu pahare de șampanie de cristal se află între scaunele din față, cu un dulap pentru băuturi cu pahare de cristal personalizate între scaunele din spate. Măsuțele furniruite pliabile permit ocupanților să lucreze confortabil, cu sistem de conectare pentru iPad și stații de încărcare. Măiestria Bentley este evidențiată și de cele trei cadrane realizate manual, care afișează ora locală și ora din Marea Britanie, alături de temperatura exterioară.

Cele mai fine materiale au fost utilizate, folosind abilitățile de renume mondial ale Bentley pentru lucrul cu piele și lemn. Mulsanne Grand Limousine by Mulliner este un exemplu de spațiu de lux ideal pentru relaxarea sau lucrul în mișcare.

Tehnologie personalizată de Bentley Mulliner

Un sistem personalizat de încălzire, ventilație și climatizare (HVAC) a fost proiectat și construit de Bentley Mulliner, special pentru limuzina Mulsanne Grand. Cu două zone discrete, oferă fiecăruia dintre cei patru pasageri din spate controlul propriei microclime, fără a afecta experiența însoțitorilor lor de călătorie.

Printre numeroasele caracteristici digitale personalizate suplimentare, limuzinele sunt echipate cu un sistem de interfonie pentru comunicarea cu șoferul. Panoul de separare interioară între scaunele din față și spate este din „sticlă inteligentă” electrocromatică, prima dată când această tehnologie a fost implementată într-un Bentley. La simpla apăsare a unui buton, întregul panou poate fi comutat de la transparent la opac, pentru o intimitate completă.

Pe cât de elegant, pe atât de spațios

Modelul extins utilizează un șasiu și o suspensie special concepute de Bentley. Puterea este furnizată de motorul V8 Bentley de 6¾ litri twin turbo, cu 512 CP și 1.020 Nm cuplu. Jantele unice de 21” au fost tratate pentru a se potrivi cu vopseaua exterioară a mașinii, în timp ce mascota Flying B din capotă, din oțel inoxidabil, este o comandă personalizată, având soclul gravat cu expresia „Coachbuilt by Mulliner”.

Poate cea mai remarcabilă dintre toate caracteristicile este profilul elegant al mașinii, în sine. Spre deosebire de limuzinele tradiționale, acesta a fost proiectat cu atenție, pentru a păstra liniile și puritatea estetică a unui Mulsanne. Rezultatul este cea mai lungă limuzină construită de producător din lume, forma sa fiind adaptată frumos la lungimea ampatamentului.

Bentley Mulliner – Rare by Design

Bentley Mulliner există pentru a răspunde cerințelor celor mai exigenți clienți ai Bentley. De la cereri simple precum tapițeria cu monogramă, până la elaboratele modificări personalizate ale caroseriei, artizanii cu înaltă calificare ai Mulliner oferă lux și raritate exclusiviste.

Cu aproape 500 de ani de experiență și patrimoniu artizanal, Bentley Mulliner are trei portofolii distincte: Coachbuilt, Classic și Collections. Mulliner a sărbătorit recent comanda personalizată cu numărul 1000 de la crearea propriei echipe de design în 2014, pentru a răspunde cererii tot mai mari de vehicule personalizate.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Facebooktwitterlinkedinrssyoutube

Related posts