Hyundai prefigurează Bayon – viitorul model SUV al gamei

Da mai departe!

Hyundai a dezvaluit denumirea noului autovehicul de clasa SUV al gamei – Bayon, care va fi disponibil pe piata europeana in prima jumatate a anului 2021. Bayon se va alatura modelelor Kona, Tucson, Nexo si Santa Fe, completand familia Sport Utility Vehicle din Europa.

„La nivel european, Hyundai ocupa o pozitie predominanta in segmentul SUV, atat din punct de vedere al diversitatii gamei de modele, cat si al rezultatelor obtinute in vanzari”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President of Marketing & Product. „Odata cu aceasta lansare, obiectivul producatorului este de a extinde oferta intr-un segment extrem de popular.”

Denumirea modelului a avut ca sursa de inspiratie orasul Bayonne din sud-vestul Frantei. Amplasat intre Oceanul Atlantic si Muntii Pirinei, Bayonne reprezinta destinatia perfecta de vacanta pentru activitati precum navigatie sau drumetii.

Cele mai cunoscute modele de clasa SUV ale gamei Hyundai poarta numele diferitelor regiuni din intreaga lume. Printre acestea se numara:

  • Tucson – cel mai mare oras din sudul statului Arizona;
  • Santa Fe – capitala statului New Mexico;
  • Kona – regiunea cu acelasi nume din Hawaii;
  • Nexo – denumirea orasului situat pe cea mai populara insula daneza

Mai multe detalii despre modelul Hyundai Bayon vor fi dezvaluite in perioada urmatoare.

 

Related posts